Stejný duch už 3 dny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
3.6.24 11:54

??

Holky ptám se na rovinu mám 5dnů do Ms testy papírové něco málo ukazují, dnes sem zkoušela clearblue digitální a ten je negativní a ráno papírkový duch. Stalo se vám někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
3.6.24 17:59
@Elen1999 píše: Více

Digitální na menší citlivost. Takže testuj až v den, kdy by měla dojít menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.6.24 18:07

@Paní.Norrisová tak zkusím později snad to nebude zase biochemko. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.6.24 12:59

Ahoj holky, prosím o radu :kytka: Už nějakou dobu se s přítelem snažíme, tenhle měsíc to konečně vypadalo, že se podařilo, 10 dpo jsem měla světlou čárku na mamatestu, večer Clearblue 1-2, pak jsem testovala každý den, čárka zesílila, 4 dny byla stejná a dneska ráno vybledla skoro do ducha (zkoušela jsem 2× mamatest). :,( Kamarádka se mě snaží uklidnit, že to třeba byla špatná šarže testů, nebo že mi prostě více kolísá hladina hormonů, ale spíš se bojím, že to bude moje první biochemické těhu… Každopádně mám dál příznaky (jiné, než mám klasicky před MS) a připadám si vlastně pořád stejně, jako když čárka sílila. Setkala jste se někdy některá s tím, že by čárka tolik zeslábla a pak zase zesílila, nebo je to už ztracené? A případně jak dlouho po tom, co vám začaly blednout testy u biochemka, odezněly těhu příznaky a přišla MS? Dneska jsem 16dpo, MS měla začít včera. Jestli to má odejít, tak doufám, že to alespoň odejde co nejdřív a nebudu mít plané naděje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.6.24 14:15

@CoffeAn nesili to podle me jak má a vypada to spis na biochemko. Mama testy zachyti strasne nizkou hladinu hcg, ja mela carku taky takovou, jako mas ty ty predesly dny a hcg v krvi jen 5,2. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.6.24 15:00

@DandátkoP
Díky za reakci, právě toho jsem se bála, i když sem si to myslela, tak snad třeba příští měsíc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.6.24 17:42

@CoffeAn uvidis jeste zitra, to bude rozhodujici. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie