Štěně Brno

6160
25.7.15 21:39

štěně Brno

Není tu někdo z Brna, kdo má právě doma štěňátko?
Chtěla bych přijít na návštěvu aby se s ním mohla moje 20m holčička pomazlit :oops:
A jestli máte doma taky takto malého prcka, tak by si mohli spolu pohrát a my mamky pokecat u kafe třeba :nevim: :oops:

Nejspíš mě označíte za blbce, ale za pokus nic nedám. :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5411
25.7.15 21:49

8o 8o :mrgreen: zajimavy.. Nestacilo by se sejit venku v parku a dat si kafe nekde v cukrarne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.7.15 21:52

@Denis11
Jo, může být. :)
Chápu, že je to takový blbý a nepříjemný si tahat do bytu někoho cizího. Někde v parku je skvělý nápad :palec:
Chtěla bych jen holce dopřát to seznámení se se štěňátkem, měla by krásný zážitek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.7.15 22:03

@zvědavá borůvka Hele, doporučila bych ti spíš hledat někoho s dospělým psem. Já vím, štěňátka jsou roztomilá a děti je milují, ale prostě štěně je jako dítě a i když je dobře vedené, není na něj stoprocentní spoleh. A nemusí to být ve smyslu, že by chtělo dítěti něco udělat. Ale štěňata nejsou ještě schopná spolehlivě odhadnout své pohyby a sílu, můžou dítě praštit packou, povalit ho při hře a podobně. Štěńata se mezi sebou běžně při hře okusují, ale zatímco pro štěně je takové okusování normální, pro dítě už je bolestivé. Navíc dospělý pes mívá už přece jen rozum a umí se v přítomnosti dítěte krotit, zatímco štěně tohle neumí.
Další věc je, že třeba štěněti menšího plemene by mohlo ublížit tvé dítě, i když třeba nechtěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.7.15 15:02

@Hoa Mai
Já právě jsem se chtěla vyhnout dospělým psům, protože z nich mám respekt, jeden nikdy neví kdy kousne. Když jemně kousne malý štěně formou hry tak je to něco jinýho, než když se ožene a kousne dospělej pes.

Měla jsem na mysli spíš menší plemena psů jako třeba nějaký ten bišon nebo tak, takto malé štěně nemůže přece téměř dvouletýmu děcku nějakým povalením extra ublížit jako třeba štěně ovčáka :nevim:

Ohledně nechtěného ublížené mojí dcery štěněti bych dávala pozor a měla je samozřejmě pořád na očích a usměrňovala bych ji. Ale toho se nebojím, ona je velmi taková dobrosrdečná, ráda se mazlí, hladí a pusinkuje.
Ona dává pusy i kapajícímu kohoutku od vody, protože kape :lol:
Vždycky zvolá to svoje „óóu“ pohladí a dá pusu, je jedno jestli je to moje bebino, namalovaný obrázek v knížce nebo kapající kohoutek :lol: :hug:

Před týdnem jsme byli na návštěvě u známých a oni měli cca roční štěně, ale to už nebylo na hraní pro tak malýho prcka jako mám já. Byl to nějaký střední pes a pořád všude skákal a pro ni už to nebylo bezpečné, neboť by ji všude samou radostí povaloval po zemi a ona se ho pak bála.
Takže bych raději spíše nějakého malého pejska.

Moje mamka má cca 8 letého jorka, ale on není na děti zvyklý a rafá a ohání se, takže tam si ona moc neužije, chce ho pohladit a pes vypadá, že by se po ní chtěl ohnat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný