Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, potrebovala bych poradit, uz jsem celkem zoufala. Mame stene stafbula-12tydnu. Od chovatelky mame granule primordial puppy ale ona je nechce zrat. Davam pravidelne, kdyz nechce, misku seberu a dam dalsi davku. Ze zacatku mi to prislo normalni ze je nechce (zmena prostredi, mame ji 2tydny atd) ale porad to pretrvava. Musi byt fakt hladova. Jednou jsem neuhlidala a sezrala celou misku starsimu psovi (fitmin senior). Co myslite.. mam jeste vydrzet nebo zkusit jine granule?? Moc diky 🙂
To dva týdny nežrala nebo jak? No tak bych asi zkusila jiné, když tyhle odmítá.
@Monchichik ona si vzdycky jen zobne… za den sni max 80g… dneska snedla asi dve polevkove lzicky…
A co chovatel? Pes často zkouší a čeká co dostane jiného. Co dáváš bokem? pamlsky dostává? Primordial jsou ok, fitmin asi chutná víc protože tam bude plno ochucovadel aby to psům chutnalo. Já měnila jen když to nesedí.
@Havlova chovatelka mi porad rika, at vydrzim ze se rozji… jsem porad na vazkach…
@Markéta80 chovatelka rika at vydrzim…pamlsky nedostava.. za odmenu ji dam granulku.. kterou obcas sni a nebo ji vyplivne..konzervy atd nedavam…
Dala bych jí prostě jiné, vždyť nemusí mít nutně to samé jako u chovatelky..
@Rezninka vydrž, rozhodíš štěněti žaludek a po pár dnech budeš řešit že nechce jíst. Bude čekat co dostane jiného. Chápu jaký to je pocit, zažila jsem u většiny štěňat, koukají, sedí a nechtějí. Chce to vydržet. Jinak se dostaneš do kolotoče kupování granulí a výsledek bude jen horší. Těch změn mělo hodně tak vydržet. Pokud by mělo průjmy tak změnit, ale má dobré granule tak bych neměnila.
Moc Vam dekuji.. fakt me to trapi… poradne se jeste nenajedla.. ale jeste vydrzim..
A chceš krmit striktně jenom granulemi? Když mu do toho přimícháš konzervu, určitě si vezme.