Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jej tak myslím že se nepřenese snad nic.. zvlášt když jsi to tam měla v šušičce…to je vlastně dezinfekce… ale nevím taky sušičku na prádlo doma nemám a nenapadlo mě nikdy jít do veřejné prádelny sušit prádlo… sušák doma a suším ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,prosím o radu, protože i když se to někomu bude zdát směšné už jsem hodinu po příchodu ve stresu.
Vrátili jsme se z dovolené a já protože nemáme sušičku, chodím do samoobslužné prádelny.
Prádlo jsem vyprala doma, takže mi šlo jen o sušicku, abych to pak mohla jen vyžehlit. Byl tam ale kluk poštipané ruce, a pral si tam povlečení. Samozřejmě mě hned napadly štěnice ….
Je možný přenos? Když jsem využila jen sušicku, kterou on nepoužíval? Spadlo mi ze stresu par kousek na zem, vedle jeho pračky D
Nevím moc co dělat, jsem samozřejmě nervózní….
sušičku mám, teď ji kvůli úspoře energie nevyužívám, věším prádlo v ložnici na rozkládacím věšáku - určitě bych se s tím někam tahala ![]()
Stenice nepřežije teplotu nad 45 stupňů, takže přenos nehrozí. Málokdy sušička suši na méně stupňů.
Ahoj holky,
prosím o radu, protože i když se to někomu bude zdát směšné už jsem hodinu po příchodu ve stresu.
Vrátili jsme se z dovolené a já protože nemáme sušičku, chodím do samoobslužné prádelny.
Prádlo jsem vyprala doma, takže mi šlo jen o sušicku, abych to pak mohla jen vyžehlit. Byl tam ale kluk poštipané ruce, a pral si tam povlečení. Samozřejmě mě hned napadly štěnice ….
Je možný přenos? Když jsem využila jen sušicku, kterou on nepoužíval? Spadlo mi ze stresu par kousek na zem, vedle jeho pračky D
Nevím moc co dělat, jsem samozřejmě nervózní….