Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, chtěla bych si pořídit sterilizátor a ohřívač lahví v jednom. Jen se v tom vůbec nevyznám
mohli byste mi poradit který máte třeba doma a vyhovuje vám? ![]()
Neporadim…vystacila jsem si s hrncem na vyvareni. A s rychlovarkou co ma stupnici ohrevu, prevarenou vodu jsem ohrala..
Me osobne prijdou tyhle udelatka jako vyhozeny penize, nejsem skrt…ale za tohle jsem zbytecne utracet nechtela. A to nejsem matka nejakyho velikana, maly je 2,5 ![]()
@Konys vim ze se to da i jinak 😀 ale co si budeme, s timhle to bude pohodlnější 😀 😊
@Raduusg píše:
@Konys vim ze se to da i jinak 😀 ale co si budeme, s timhle to bude pohodlnější 😀 😊
Tak to si jeste porid i ten super kos na pliny🙈 😂 To kvetu, kdyz ma nekdo kos na poprdeny pliny v pokojicku, a vynasi to jednou za tyden, to musi byt chutovka
![]()
Člověk už se tu nemůže na nic zeptat jak tak koukám
holky ja se ptala zda nekdo ma a jaky jestli mi da tip ![]()
Ale děkuji, teď už vím jaky máte názor na pleny, to jsem přesně chtela 👍 😀
Mám sterilizátor i ohřívač (zdědila jsem, nekupovala) sterilizátor jsem využila to jako ne že ne..ale ohřívačku sem použila jen parkrat..treba při koupání že se mi tam um ohrala…ale pak sem se na to vyprdla..moje malá je velký nedočkavec na jídlo a v té ohřívače do dlouho trvalo… To bych ji musela mít zapnutou nonstop a tu vodu si v tom furt ohřívat vodu si v tom nahřívat celý den…mikrovlnka je lepší..
Ohřívačku mám Avent. Sterilizátor lahví mám od Babymoov a jsem spokojená. Ale klidně by vystačil i hrnec s poklicí. ![]()
Ohřívačku jsem chtěla a sterilizátor jsem dostala.
@Paní.Norrisová a v tom ohrivaci se muzou ohrivat vsechny typy lahví? Omlouvám se mozna za blbý dotaz, ale opravdu se v tom nevyznám 😂
@Raduusg
V pohodě.
Pokud to není nějaká extra široká lahev, tak bych řekla, že se tam vejdou všechny běžné značky.
Každopádně tohle je za mě nejlepší pomocník a už si to bez ohřívačky neumím představit. ![]()
@Konys super koš na plinky mám, ale vynáším ho každý den…
@Raduusg já mám ohřívačku Canpol babies a vešly se mi tam všechny možné lahvičky (Canpol babies, medela, tommee tippee, kuniboo, mam) takže to by neměl být problém…
@Konys To existuje? Co to je za košík? Já myslela že na něm nic speciálního být nemůže. No asi jsem staromódní. Taky nemusím mít kdejakou blbost co ostatní a umím improvizovat. Já budu mít v koupelně normálně košík co mám teď ale denně odneseme.
@Švédka87 píše:
@Konys To existuje? Co to je za košík? Já myslela že na něm nic speciálního být nemůže. No asi jsem staromódní. Taky nemusím mít kdejakou blbost co ostatní a umím improvizovat. Já budu mít v koupelně normálně košík co mám teď ale denně odneseme.
Ja mam pytel na balkone, a ob den vynasim. ![]()
Je to takovy preklopny kos…takovy udelatko kolem 1000kc mozna vic. Stacilo mi to v nemocnici na detskym, pry ze to z toho nebude smrdet…
Nevim no, nase mala,,vonenka" teda prehrala i tenhle super kos, a linula se po pokoji
![]()
@Švédka87 pochopila jsem že myslí ten s vkládacím kazetami s fólií…kde píšou že se ti tam vejde třeba 50 a více plen…já mám doma od angelcare, je pravda že když je zavřený tak není nic cítit, blbý je že má konicky tvar takže když tam dáš obyč. pytel na odpadky tak se to pak blbě vyndavá…a plen se tam vejde..no padesát nebo kolik píšou v popisku ne, ale tak 20, z té kazety se tahá fólie ve formě tunelu..na konci uděláš uzel a dáváš pleny..je to celkem úzký..ale mě to neva..jak jsem psala vynáším každý den.
@Konys Joo, tak ten mají u nás v nemocnici na dětským, na ambulanci ten je hodně na prd…když sem tam jezdila na kyčle tak to bylo prima když tam někdo narval třeba i tu jednorázovou přebalovací podložku a tím to celý zacpal…myslím že nějaký takový teď prodávají i v Lidlu… ![]()
@Vladusxx píše:
@Konys Joo, tak ten mají u nás v nemocnici na dětským, na ambulanci ten je hodně na prd…když sem tam jezdila na kyčle tak to bylo prima když tam někdo narval třeba i tu jednorázovou přebalovací podložku a tím to celý zacpal…myslím že nějaký takový teď prodávají i v Lidlu…
No rikam, chutovka
Nam to vynaseli jen rano, a lejdy vzdy kakla az po vyneseni
Jsem chodila prosit, at me toho zbavi
![]()