Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Konys já naštěstí s malou zatím byla v nemocnici jen kvůli hemangiom a to nebylo na dětským takže žádný spesl koše na pleny tam neměli…ale zase sem s každou musela letět přes celou chodbu k čistící místnosti kde měli pytel se zdravotakem a házet to tam…ten co mám doma je řekla bych celkem dobrý..i když zbytečně velký…stačil by polovic i..aby to člověka nutilo fakt každý den vynést…naštěstí naše princezna byla ze začátku tak velký posranek a milostpanicka že v každé pline vydržela max do prvního počurani takže sem ho za den zaplnila bez problémů
..a už sem si tak zvykla že by mi přišlo divný nejít na procházku se zajížďkou k popelnici… ![]()
@Raduusg píše:
Ahoj holky, chtěla bych si pořídit sterilizátor a ohřívač lahví v jednom. Jen se v tom vůbec nevyznámmohli byste mi poradit který máte třeba doma a vyhovuje vám?
já bych v tom nehledala vědu, je to všechno skoro stejné
Nemáme tedy vše v jednom, máme sterilizátor i ohřívač láhví zvlášť, ale i tak napíšu svůj názor. Obojí máme Philips Avend. Ohřívač láhví používáme už od prvního dne několikrát denně, je jednoduchý na ovládání a po chvilce “vychytání” doby ohřevu i opravdu hezky a rychle ohřívá. Sterilizátor už mi přijde trochu horší, máme ten co automaticky sám nesuší, pouze sterilizuje. Tam dole se po použití dost hromadí ta voda, špatně se to pak vylívá a dost se to vevnitř “zapařuje”. Funguje jak má, nicméně bych řekla, že se dá sehnat i lepší. Použili jsme několikrát a nakonec jsme stejně přešli k ručnímu mytí lahviček. ![]()
Kdyby nekdo chtel, mám parkrat pouzity sterilizator do mw trouby, je jednoduchy na cisteni a uplne dostacujici.
poslu zasilkovnou, cena 100+70,–