Stimulace: Pergoverisem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.9.22 11:54

Stimulace: Pergoverisem

Ahoj,
máte některá zkušenosti se stimulací Pergoverisem? Po 3 letech snažení a jednom biochemku, jsme se rozhodli podstoupit IVF v Reprofitu. Léky už mám doma a čekám na ms. Zajímá mě jaká byla úspěšnost, a jak jste reagovaly. Mám vysoké BMI a nízké AMH, partner špatný spermiogram, kombinace úplně top. :zed: :zed: Dost se toho bojím, jak stimulace, tak výsledku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.9.22 12:03

Měla jsem stimulaci taky z velké části pergoverisem, nízké AMH. BMI teda v pořádku a spermiogram taky, ale ze tří velmi drahých IVF(doplatky za léky okolo 30 tisíc), jsem měla jedno jedinné embryo, které prošlo genetikou. Jedno další, které neprošlo.
Takže přemýšlím, co dál.

• Citovat
  • Upravit
10898
7.9.22 13:12

Akorát prvně stimuluju, taky Pergoveris. Zatím na něj moc nereaguju, nevidím to nadějně. Taktéž nízké AMH a špatný spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 13:15
@citlivaduse píše:
Akorát prvně stimuluju, taky Pergoveris. Zatím na něj moc nereaguju, nevidím to nadějně. Taktéž nízké AMH a špatný spermiogram.

A už jsi byla na UTZ? Budete mít nějaké výkony navíc? Nám doktorka vybrala ICSI a microfuildní chipy na separaci spermií. Já začínám stimulovat až 19.9. cca, jak dlouho stimuluješ ty? A víš kolik jsi měla folikulů před stimulací? U mě jich doktorka viděla 9, mám AMH 0,87, tak mi to přišlo docela dobré. :hug: Ale držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10898
7.9.22 13:22

@Terýsek042 Včera jsem byla na prvním, to jsem byla 5. den stimulace. Před stimulací jsem ultrazvuk neměla. Takže zatím vůbec nepřemýšlíme moc dopředu. Po další kontrole snad budu chytřejší. Já má AMH ještě nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.22 07:37

Ahoj, ja stimulace pergoverisem dva roky zpet. AMH 2,3. Vysledek 7 folikulu, 5 vajicek, 4 oplodnene. Vsechny ctyri dosly do blast. Takze i kdyz to ze zacatku nevypadalo dvakrat, tak na konci dobre a co je dulezitejsi, tak hned prvni pokus uspech. Hodne zdaru :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.22 22:52

Ja take nizke AMH (1.33), po OPU odebranych 34 vajicek, oplozenych 23, zamrazeno 12 blastocyst. Takze za me Pergoveris :palec:

• Citovat
  • Upravit
546
7.2.23 22:57

Holky, nezbyl Vám některé Pergoveris?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.