Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, je tu někdo, kdo podstupuje IVF? Já jsem ve fázi stimulace - jde o první IVF tak budu ráda, když si budeme moci popovídat ![]()
Ahoj, já teď procházím minimální stimulací (jsme samoplátci a je mi 41), včera jsem byla na UTZ, bylo tam několik folikul, tak jsem začala píchat Meriofert a v pondělí mám další ultrazvuk. Jestli to půjde dobře, tak v příštím týdnu odběr vajec, ale jsem z toho dost nervózní…
Ahoj holky,
mam po stimulaci a po IVF, zbyla mi krabička Gonalu 450 (originálně zabalená z lékarny, neotevřená)… Nevyužila by ji některá z vás? L.
@Hahe ahojky, já mám v září taky naplánováno 1.IVF, ale zatím čekám na MS. Kolikátý den stimulujes a kam chodíš do CAR?🙂
@Rubii od 18.8. si stříkám 2-0-2 synarel a od 27.8. píchám 150 gonal + 150 pergoveris - tj 7 den. Včera utz - 16 vajíček a v pondělí jdu na další - říkala, že ve středu odběr. Chodím do Repromedy a ty?
Já byla vyklepaná, abych trefila 2 DC ![]()
Ahoj holky! Mužů se přidat? já už mám teda po stimulaci. Ve středu jsem byla na OPU a v pondělí mě čeká tranfer.
@Štěpánka1985 ahoj jasné
kolik si měla vajíček a proběhlo vše ok? Zůstala si po odběru doma?
Držíme pěsti na pondělí ![]()
@Hahe Tak to zatím to vypadá na pěkný počet. 👏 Snášíš to dobře?
Já chodím do Gennetu. Co budu mít za stimulaci, se dozvím asi příští týden ve středu.
Už se těším. Tenhle měsíc jsem si hlídala ovulaci, abych vůbec odhadla, kdy MS přijde.
Takže nás obě ve středu čekají novinky. Tebe tedy o dost lepší. 🙂
@Rubii no jako jsem nafouklá, při sezení mě to tlačí a jsem unavená. Ale to jsou maličkosti. Díky snad to bude dobré - jsou tam od 4mm až do 18mm a říkala, že to velké bude cysta a něco nedozraje. ALE opět mi připomněla můj věk, že jsem už,,stará,, (34let) ![]()
Já to neodhadla vůbec - měla jsem zpoždění (nestává se mi) a jako menses 2 dny, přičemž první den jsem lezla po stěně, jaký jsem měl bolesti a byla silná. Druhý den ok pohoda jako normálně a třetí den už nic…prý je to normální.
tak dej vědět, jak si dopadla ![]()
Ahoj
ráda se k vám přidám ☺️️ Dnes jsem byla na opu, odebrali 4 vajíčka ale pouze 2 byli vhodné k oplodnění ![]()
Ahoj holky,
taky se k vám přidám ![]()
Chtěla bych se zeptat mám po stimulaci začít zavádět AMELGEN.
Je to dobře ještě před OPU ta aplikace 1-0-1? ![]()
Ahojky holky, mužu se k Vám taky přidat??Dnes jsme byly s chlapem v CARU a rovnou nám řekli že IVF, manža má špatný spermiogram…teď čekám na příchod MS a začnu stimulovat..tak snad se po roce a půl zadaři
a jak jste na tom vy ostatní
Ahoj, taky bych se ráda přidala. Zítra začínám stimulovat bemfolou. Kolikátý den cyklu jste začínali se stimulací?
Ahoj, taky se přidám. První IVF. Od 17.8. píchám Decapeptyl a předevčírem jsem začala připíchávat Pergoveris. V úterý mě čeká ultrazvuk.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.