Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nahradni matka…to je tema ktere je u nas doma uz delsi dobu otevrene…rada bych se stala nahradni matkou…na fb jsem se dostala do skupinky kde se toto resi ale zatim se nic nedeje a uz je to nekolik mesicu…tak sem si rekla ze napisi sem a uvidim zda se tu nekdo najde…nevite nekdo kde pripadne hledat rodice a pary co maji zajem o nahradni matku?
Příspěvek upraven 23.08.22 v 07:53
Je to už nějaká doba, někdo se tu párkrát poptával po náhradní matce. Zkus pohledat ve starších diskuzích…
@golden_girl Dobrý den vy by jste se opravdu chtěla stát náhradní Matkou?
@golden_girl s přítelem nad touto variantou přemýšlíme protože já z důvodu své nemoci nemohu mimčo odnosit jen se obáváme že nenajdeme člověka který by byl ochotný se miminka vzdát v náš prospěch.
@Ayamitary proc byste nenasli? myslim ze nahradni matky jsou…a urcite jich neni malo hlavne v teto dobe kdy vse zdrazuje urcite vic zen premysli nad touhle variantou
Kolik vlastně stojí náhradní matka v této době. Dřív se dávalo půl mega. Nedávno mi někdo řekl, že jsem snad upadla, že takové časy jsou dávno pryč. Neorientuji se v tomto.
@impossible to je asi individualni podle moznosti paru…nekdo proste nemuze dat tolik penez a jiny jich ma nadbytek tak muze dat vic
Dobrý den, je tu někdo, kdo hledá náhradní maminku? Více info do sz.. Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.