1 IVF dítě a druhé dítě taky IVF

Anonymní
18.8.22 12:32

1 IVF dítě a druhé dítě taky IVF

Prosím o zachování anonymu
Tak jsem si myslela že druhé dítě nám klapne doma hezky, normálně, ale ne :? na první dítě jsme s manželem čekali 6 let, po kolotoči clostilbegytů, různých injekcí a IUI jsem nakonec skončila na IVF z prvního pokusu díky bohu máme syna (3 roky) ale nic nám nezůstalo, prostě ze 6 oplodněných vajíček bylo jen jedno kvalitní a z něj máme syna, za ty 3 roky jsem do jiného stavu nepřišla a tak mě čeká všechno znova, další injekce do břicha, šílené stavy nálad, obrovské chutě na jídlo :roll: prostě vůbec se mi do toho nechce, ale druhé dítě bych moc ráda, hlavně chci ať má syn sourozence, má rád druhé děti. Pojďme se podpořit :kytka: příští týden mě čeká první konzultace v CAR

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2631
18.8.22 13:10

Ahoj, když sis zvládla ty dva týdny píchat injekce, zvládneš to i teď. :) Já čekám dvojčata, jedno z IVF a jedno omylem přirozeně (ale u mě důvod, proč jsem šla do IVF nebylo to, že bych nemohla otěhotnět). Pokud budu chtít třetí, tak budu muset zase přes IVF (taky nemám nic zmraženo) a vůbec bych se nebála jít do toho znova, je to sice nepříjemný, ale za těch pár týdnů nepohodlí to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.22 17:25

@Velešínka3 asi máš pravdu, dělám z toho moc velký drama, jenom když si ale vzpomenu, já byla normálně na facku, fakt chudák můj chlap :roll:

• Citovat
  • Upravit
218
24.8.22 16:46

Ahoj. Můj příběh je podobný jako tvůj. První IVF a až šestý den kultivace se vytvořilo jediné embryo a z něj máme syna. Nyní je synovi 1,5 roku a v pondělí jsem byla na KETu v rámci druhého IVF. Tak teď čekám na výsledek. U nás je důvod pro IVF kvůli minimálnímu počtu spermií u manžela, přirozeně by se nám to nepovedlo ani za milion let. Taky se mi nechtělo znovu do toho kolotoče návštěv CARu, s dítětem to bylo složitější. Ale chtěla jsem pro syna sourozence. Nyní v rámci druhého IVF se nám podařila dokonce 2 embrya, tak máme ještě jedno zamrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.22 14:24

Jeee tak to je super že se podařili dvě, tak budu držet palce ať to klapne, já byla dnes v poradně, vzali mi krev na AMH a pichli injekci na spuštění MS protože tu jsem naposledy měla v květnu :roll: jen mě teda udivilo že výsledky AMH jsou třeba až za měsíc

• Citovat
  • Upravit
218
26.8.22 22:11
@Anonymní píše:
Jeee tak to je super že se podařili dvě, tak budu držet palce ať to klapne, já byla dnes v poradně, vzali mi krev na AMH a pichli injekci na spuštění MS protože tu jsem naposledy měla v květnu :roll: jen mě teda udivilo že výsledky AMH jsou třeba až za měsíc

Děkuji. Testovat budu v pondělí. Poprvé mě bolely prsa a pichalo v břiše. Teď mě spíše bolí vajecníky a prsa se zvětšily. A jsem nafouklá. Uvidíme, co z toho bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.