IVF 2022 - ZAŘÍ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11035
6.9.22 18:23

@Štěpánka1985 Moc držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 18:23

@citlivaduse dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 18:24

@Hahe 17? Tak to je krasna úroda budu držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaculina11
6.9.22 18:27

@citlivaduse to znám. Člověk o tom na jednu stranu mluvit nechce, aby něco nezakřikl, ale na druhou stranu jsi jen sama s myšlenkami, co kdy jak jestli a tak bys to nakonec ráda s někým probrala.

• Citovat
  • Upravit
11035
6.9.22 18:47

@Kaculina11 Je to tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.9.22 21:18

@AnneMarie2

Ovitrelle jsem píchala 1.9. a ET by měl být 8.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.9.22 13:02

@citlivaduse

Jeee, já úplně přehlédla tvou odpověď, omlouvám se! :zed:

Úplně tě chápu, mě se kamarádka včera ptala, jak na mě ty hormony fungují, jak na ně reaguji a já se zmohla jen na smích… :lol:

Je to horská dráha - u mě tedy i po fyzické stránce, ale zlepšuje se to. :dance:

A nesmutni, pokud ti to Dr navýšila, tak šance na zlepšení je. :kytka: Budu moc držet pěsti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
7.9.22 13:10

@pomykalovak V sobotu budu trochu chytřejší. Ale bojím se. Pořád jsem doufala, teď tu naději ztrácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.9.22 13:58

@pomykalovak ahojky připravena zítra na et🍀 ❤️️🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.9.22 15:55

Ahoj holky, tak mám za sebou odběr - 17 folikulu a z toho 8 vajíček. Prvně zklamání, že jsem si přála víc, ale pak jsem si říkala nebuď blbá :oops: bud ráda…zítra dopo budou volat kolik vajíček je dobrých a kolik se podařilo oplodnit :palec: to čekání je dlouhýýýýýýýý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
7.9.22 16:39

@Hahe
Pravda je, že to čekání je šílený! :roll:
myslím, že je normální mít nějakou představu a očekávání. Ale máš pěkný výsledek. Přeji ti, aby se jich oplodnilo co nejvíce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.9.22 18:21

Ahoj holky, tak se také přidávám. Dnes jsem byla na OPU a odebrali mi jenom 2 vajíčka :,( ale to se vědělo, jelikož levý vaječník přestal pracovat úplně a pravý nějak extra na stimulaci nereagoval. Takže teď se budu modlit, aby se podařily oplodnit, tak snad…
Doma už mám 3,5 letého chlapečka také z IVF.
Chci se zeptat těch co jsou po OPU, co berete za léky? Mě dali Estroferm a Utrogestan (zavádět).
Všem přeji co nejklidnější čekání a co nejlepší výsledek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 18:38

@Angela777
Mám ten stejný počet, ale ještě 4 folíčky :nevim: Tak snad se z toho něco vyvrbí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 18:44

@Angela777
A zavádím AMELGEN ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 18:57

@Angela777 ahoj nejde o kvantitu ale kvalitu já jsem byla na opu minuly týden. 12 foliku 12 vajíček no a vydrželo jedno jediný…. Mysli pozitivne :) jinak zavadim amelgen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.