Štípance/pupínky od čeho?

Anonymní
23.3.20 22:49

Štípance/pupínky od čeho?

Ahoj holky. Syn už měsíc má takovéto pupence…někdy zmizí pak se objeví. Zabírá jen fenistil. Postel prevlekam každý tyden…Peru na 60°C a ještě žehlím. Doktorka taky neví. Ale přijde mi to jako štípance ale od čeho?! Nikdo jiný není pokousany(dcera má stejný pokoj). postýlku jsem důkladně prohlédla a nic jsem nenašla..ani v matraci/prostěradle/ povlečení.
Hledám příčinu! Díky moc za nápady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.3.20 23:32

Prosím…už jsme fakt zoufalý :? :(.zakl.

• Citovat
  • Upravit
14046
23.3.20 23:44

Ty fotky nejsou nic moc, ale zkus ulekare. Cz za 99 kc se na to podiva lékař a řekne co s tím, event vas rovnou k někomu objednají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
23.3.20 23:50

Přesunula bych postýlku do ložnice. Nebo díte do postele. U nás se malá občas taky opupínkuje, dva, tři pupínky, nikdo nic nemá, jen ona. Taky jsme nezjistili z čeho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.3.20 23:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Syn už měsíc má takovéto pupence…někdy zmizí pak se objeví. Zabírá jen fenistil. Postel prevlekam každý tyden…Peru na 60°C a ještě žehlím. Doktorka taky neví. Ale přijde mi to jako štípance ale od čeho?! Nikdo jiný není pokousany(dcera má stejný pokoj). postýlku jsem důkladně prohlédla a nic jsem nenašla..ani v matraci/prostěradle/ povlečení.
Hledám příčinu! Díky moc za nápady
řešíme to samý a taky přesně teď. Taky vůbec nevíme a vypadá to úplně stejně.

Ale mě teda hodně nahlodalo, že jsou pupínky jen na rukou, nohou, který mívaj mimo pyžamo, a normálně my jsme v dospělácký ložnici už teď honili KOMÁRA! Takže možná že tak.
A taky podezíráme kočku, která se k nim občas vkrade do postele, jestli tam nedonesla blechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.3.20 07:00

My jsme včera zabíjejí první komáry. Ty nemůžete doma mít? Jinak nevím, děti teď teď postupně všechny měly taky takové pupínky, vždy 2 nebo 3, druhý den zmizely a už s neobjevily. Netuším, co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.20 07:48

Me to nepřijde jak od komára právě 🤷 hlavně bydlíme v 9patre paneláku a tak vysoko k nám normálně nelitaj :lol:

• Citovat
  • Upravit
826
24.3.20 09:03
@Anonymní píše:
Hledám příčinu! Díky moc za nápady

Komara jsem včera tady taky lovila 🙈 a nemůže mít neštovice? Moje děti si tím teď prošli a měli tyto pupinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
24.3.20 15:05

Svědí ty pupínky? Nemáte nějakého domácího mazlíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 09:09

@Peggi máme psa ale nahace. S jiným dalším zvířetem do kontaktu nepřijde. Blechy nemá…to už jsem zkoumala

• Citovat
  • Upravit
624
26.3.20 14:27

Aha, tak to nic🤔. Naháč je asi v pohodě. My máme poměrně čerstvou zkušenost s breberkami, se kterými jsme si pořídili křečka. Jelikož byl křeček od mala hodně plachý, holky ho nechytaly do ruky, aby se ještě více nestresoval, tak jsme si jich vůbec nevšimli. Až po dlouhé době jsme si začali všímat, že se nam občas na těle objevují malé červené svedivé pupinky. Svedily jako čert. A hojily se hodně dlouho. Nejdříve jsme to prisuzovali komárům, ale když jsme je měli i v zimě a na místech, kde by se komar nedostal, napadlo mě, jestli se k nám domů nedostaly stenice. Byla jsem na vyvrat ☹️️. Ale nikde jsem nic nenašla, postel jsem převrátil vzhůru nohama a nic… Až jsem si jednou všimla, když jsem cistila kreckovi klec, že mi po ruce leze taková hnědá tupka - vydalo to jak cmelik, co mivaji slepice. Než jsem ji stihla zmáčknout, tak mě ta potvora stipla. A bylo to jasne. Pořádně jsem křečka prohlédla a byly tam 😠. Na veterine jsme koupili postřik Biokil a tím jsme opatrně postrikali křečka, vycistenou klec i okolí klece. Opakovali jsme to po týdnu a máme klid…Snad už se nikdy neobjeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí