Štípnutí hmyzem

2
19.7.24 08:21

Štípnutí hmyzem

Dobrý den prosím o radu.
Včera sem si u syna 4 roky všimla Štípance na noze kvalita fotky není nejlepší ale má to trochu fialové ale nijak zvlášť ohranicene na dotek ho to bolí a svědí a má to trochu teplé jako po štípnutí včely máme to řešit s Dr?
Zatím jsem mazadla framikoinem a dala fenistilove kapky a zatím bez nějaké výrazné změny děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14708
19.7.24 10:30

Rozhodně bych s tímto nechodila k lékaři. Maximálně bych se (možná) poradila v lékárně ohledně vhodné mastičky. O lékaři bych uvažovala, kdyby se to nějak horšilo nebo dlouho nemizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.7.24 11:19

Děkuji bála jsem se aby to nebylo něco horší docela ho to bolí ale nikdo ho kromě komára nic nestiplo tak je to pro nás novinka :lol: děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
19.7.24 11:22

To je teda štípanec, to se ani nevyplatilo zakládat tu diskuzi :mrgreen: :*, ženská však tam nic nejde vidět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
19.7.24 13:14
@Rotha píše: Více

Ty máš co nejmíň mluvit, zakládáš každý den deb. ilní diskuze, a vůbec ti to nevadí. Projdi se mezi regála, třeba ti nějaký melouny vyrazí zuby a bude od tebe chvíli pokoj. Mně by zajímalo kdy pracuješ, když tady furt visíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
19.7.24 18:55

Teď lítají všelijaké potvory, my jsme z venku ze zahrady taky věčně od něčeho poštípaní. A taková muchnička ta je horší než komár, od té to pěkně bolí. My bereme doma Zyrtec nebo něco podobného na svědění, jinak mažeme Fenistilem. Nic jiného se nedá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek