Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den prosím o radu.
Včera sem si u syna 4 roky všimla Štípance na noze kvalita fotky není nejlepší ale má to trochu fialové ale nijak zvlášť ohranicene na dotek ho to bolí a svědí a má to trochu teplé jako po štípnutí včely máme to řešit s Dr?
Zatím jsem mazadla framikoinem a dala fenistilove kapky a zatím bez nějaké výrazné změny děkuji
Rozhodně bych s tímto nechodila k lékaři. Maximálně bych se (možná) poradila v lékárně ohledně vhodné mastičky. O lékaři bych uvažovala, kdyby se to nějak horšilo nebo dlouho nemizelo.
Děkuji bála jsem se aby to nebylo něco horší docela ho to bolí ale nikdo ho kromě komára nic nestiplo tak je to pro nás novinka
děkuji moc ![]()
To je teda štípanec, to se ani nevyplatilo zakládat tu diskuzi
, ženská však tam nic nejde vidět. ![]()
@Rotha píše: Více
Ty máš co nejmíň mluvit, zakládáš každý den deb. ilní diskuze, a vůbec ti to nevadí. Projdi se mezi regála, třeba ti nějaký melouny vyrazí zuby a bude od tebe chvíli pokoj. Mně by zajímalo kdy pracuješ, když tady furt visíš.
Teď lítají všelijaké potvory, my jsme z venku ze zahrady taky věčně od něčeho poštípaní. A taková muchnička ta je horší než komár, od té to pěkně bolí. My bereme doma Zyrtec nebo něco podobného na svědění, jinak mažeme Fenistilem. Nic jiného se nedá dělat.