Stížnost na úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Úřad práce spadá pod ministerstvo práce a soc. věcí. Tak asi tam. www.mpsv.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymní píše:
Zdravím. Nevíte kde napsat stížnost na úřad práce samozřejmě anonymně. Chtěla bych si stěžovat na jejich přístup a na to že berou lidí kteří si hledají zaměstnaní jako otravní hmyz. dík
Tak poslala bych dopis. Vedoucímu pobočky. I anonymně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě anonymně? Tak s anonymním udavačstvím ti nepomůžu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, skus si vygooglit Solvit, oni se tím zaobíraj. Já podávala stížnost ohledem rodičáku. Skus. Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím. Nevíte kde napsat stížnost na úřad práce samozřejmě anonymně. Chtěla bych si stěžovat na jejich přístup a na to že berou lidí kteří si hledají zaměstnaní jako otravní hmyz. dík
co je „otravní hmyz“?? ![]()
- Citovat
- Upravit
A proč anonymně? Já si stěžovala na mpsv ale nevím jestli by se anonymní stížností vůbec zabývali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore píše:
co je „otravní hmyz“??
Asi potravní hmyz?
Samozřejmě anonymně ![]()
- Citovat
- Upravit
@N. evill píše:
Asi potravní hmyz?Samozřejmě anonymně
já bych řekla „otravný hmyz“ ještě nějaké tipy, u nás na úřadě taky žádná výhra
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymně?
Tak si to nech radši pro obývák, hrdinko
Já si na pobočku ÚP stěžovala na ministerstvu (ohledně rodičovské) a když jsem tam pak přišla, všechno najednou šlo…
- Citovat
- Upravit
Super téma, jsem zvědavá, co poradí…sama možná budu psát na školní inspekci, (samozřejmě jen v případě, že bych přišla o místo)…proč u más učí paní inženýrka a propuštěna je kvalifikovaná síla ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Super téma, jsem zvědavá, co poradí…sama možná budu psát na školní inspekci, (samozřejmě jen v případě, že bych přišla o místo)…proč u más učí paní inženýrka a propuštěna je kvalifikovaná síla
myslíš že nějaký anonymní bonz má smysl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Super téma, jsem zvědavá, co poradí…sama možná budu psát na školní inspekci, (samozřejmě jen v případě, že bych přišla o místo)…proč u más učí paní inženýrka a propuštěna je kvalifikovaná síla
a taky anonymně, že anonymko?
- Citovat
- Upravit