Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hokky,
zvazujem nad kupou jednej z tychto zidliciek.boli sme rozhodnuty pre Stokke, ale teraz som na vazkach. Poprosim Vase skusenost.
Diky. ![]()
Ahoj, jak jsem už psala v jiné diskusi, máme doma Mima Moon a opravdu doporučuji, vypadá krásně, nezabere žádné místo, je praktická a pohodlná a navíc když už za ni dáš více peněz aspon ji po 3 letech nemusíš prodat se strátou, ale zustane ti jako sedací pro dítě školkou a školou povinné jelikož je do 45kg, stačí přikoupit za 600kč kulaté sedáky a za 700kč držák na nohy, jinak samotná židlička která obsahuje i pásy, pultík atd. vyjde na cca 8 tisíc..zvažovala sem dlouho, ale byla to láska na první pohled a nezklamala ![]()
@Maniakova
Diky, nakonec sme kupili Stokke..Mimu som videla nazivo a prislo nam ze sa na tej,,nozicke" hybe, ze tam chyba stabilita.. ![]()
To se Ti jen zdálo, všude není stabilní rovná a kvalitní podlaha a když to vystavují v obchodech tak to taky skládají jen tak narychlo takže se ti to asi jen zdálo, máme odzkoušeno, že ani živé dítě s tím nepohne ![]()
@Maniakova píše:
To se Ti jen zdálo, všude není stabilní rovná a kvalitní podlaha a když to vystavují v obchodech tak to taky skládají jen tak narychlo takže se ti to asi jen zdálo, máme odzkoušeno, že ani živé dítě s tím nepohne
moze byt..ale mali tam vystavenu i Stokke a ta bola stabilna, takze rozhodli sme sa tak..:-)
Treba ju poridime ako druhu zidlicku, ale to by som tadsej chcela Bloom, ked uz..;-)
@miisenka Bloom je ale jen do 3 let, takže škoda peněz a je ještě dražší než Mima, ale každý má jiný vkus no ![]()
@Maniakova píše:
@miisenka Bloom je ale jen do 3 let, takže škoda peněz a je ještě dražší než Mima, ale každý má jiný vkus no
presne.. ![]()
@Maniakova píše:
Ahoj, jak jsem už psala v jiné diskusi, máme doma Mima Moon a opravdu doporučuji, vypadá krásně, nezabere žádné místo, je praktická a pohodlná a navíc když už za ni dáš více peněz aspon ji po 3 letech nemusíš prodat se strátou, ale zustane ti jako sedací pro dítě školkou a školou povinné jelikož je do 45kg, stačí přikoupit za 600kč kulaté sedáky a za 700kč držák na nohy, jinak samotná židlička která obsahuje i pásy, pultík atd. vyjde na cca 8 tisíc..zvažovala sem dlouho, ale byla to láska na první pohled a nezklamala
Ahoj, ráda bych se zeptala do jaké max výšky sedaku lze Mimu vysunout? Máme totiž barovy jídelní stul vysoký 115cm, tak aby u něj mohl prcek sedět. Děkuji.
Za mě Stokke. Bonus pro mě je, že se dá přisunout ke stolu a nemá pultík. Pratelný potah a vydrží snad i do stáří…
Za me taky Mima Moon, je úžasná. Moc nechapu, co je za bonus, kdyz nema pultik? My mame, sundavaci, takze kdyz ho oddelam, ke stolu zidli taky přistrcim.
Mimu používáme už 15 měsícu a stále paráda..jde krásně ke stolu když se sundá pultík, malý je v ní spokojený, větší syn ji používá také a stabilní je až až
Tak my sme teda nakoniec isli do Stokke a super!!
Maly ma 16m a blbne v nej, moze sa zapriet nozkami a,,stat"..
@Maniakova Super, a měli jste ty pásy špinavé?
Příspěvek upraven 19.03.17 v 12:25
@Rakosnicek1983 jasně,že zašpinily…čistím židličku každý týden, jsem zvyklá o věci pečovat a pásy peru..jen se tím praním trošku zaperou..tak už nejsou krásně bílé..
Já nejraději hned použiji ty W5 s lidlu . Hned čisté a hygienické… ![]()