Stokke tripp trapp x bloom x mima

14309
4.11.13 17:40

stokke tripp trapp x bloom x mima

Hokky,

zvazujem nad kupou jednej z tychto zidliciek.boli sme rozhodnuty pre Stokke, ale teraz som na vazkach. Poprosim Vase skusenost.

Diky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
367
18.1.14 20:59

Ahoj, jak jsem už psala v jiné diskusi, máme doma Mima Moon a opravdu doporučuji, vypadá krásně, nezabere žádné místo, je praktická a pohodlná a navíc když už za ni dáš více peněz aspon ji po 3 letech nemusíš prodat se strátou, ale zustane ti jako sedací pro dítě školkou a školou povinné jelikož je do 45kg, stačí přikoupit za 600kč kulaté sedáky a za 700kč držák na nohy, jinak samotná židlička která obsahuje i pásy, pultík atd. vyjde na cca 8 tisíc..zvažovala sem dlouho, ale byla to láska na první pohled a nezklamala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
18.1.14 21:04

@Maniakova
Diky, nakonec sme kupili Stokke..Mimu som videla nazivo a prislo nam ze sa na tej,,nozicke" hybe, ze tam chyba stabilita.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.1.14 21:12

To se Ti jen zdálo, všude není stabilní rovná a kvalitní podlaha a když to vystavují v obchodech tak to taky skládají jen tak narychlo takže se ti to asi jen zdálo, máme odzkoušeno, že ani živé dítě s tím nepohne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
18.1.14 21:16
@Maniakova píše:
To se Ti jen zdálo, všude není stabilní rovná a kvalitní podlaha a když to vystavují v obchodech tak to taky skládají jen tak narychlo takže se ti to asi jen zdálo, máme odzkoušeno, že ani živé dítě s tím nepohne :kytka:

moze byt..ale mali tam vystavenu i Stokke a ta bola stabilna, takze rozhodli sme sa tak..:-)
Treba ju poridime ako druhu zidlicku, ale to by som tadsej chcela Bloom, ked uz..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.1.14 21:22

@miisenka Bloom je ale jen do 3 let, takže škoda peněz a je ještě dražší než Mima, ale každý má jiný vkus no :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
18.1.14 21:45
@Maniakova píše:
@miisenka Bloom je ale jen do 3 let, takže škoda peněz a je ještě dražší než Mima, ale každý má jiný vkus no :mavam:

presne.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.7.14 22:44
@Maniakova píše:
Ahoj, jak jsem už psala v jiné diskusi, máme doma Mima Moon a opravdu doporučuji, vypadá krásně, nezabere žádné místo, je praktická a pohodlná a navíc když už za ni dáš více peněz aspon ji po 3 letech nemusíš prodat se strátou, ale zustane ti jako sedací pro dítě školkou a školou povinné jelikož je do 45kg, stačí přikoupit za 600kč kulaté sedáky a za 700kč držák na nohy, jinak samotná židlička která obsahuje i pásy, pultík atd. vyjde na cca 8 tisíc..zvažovala sem dlouho, ale byla to láska na první pohled a nezklamala :palec:

Ahoj, ráda bych se zeptala do jaké max výšky sedaku lze Mimu vysunout? Máme totiž barovy jídelní stul vysoký 115cm, tak aby u něj mohl prcek sedět. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.8.14 17:01

Za mě Stokke. Bonus pro mě je, že se dá přisunout ke stolu a nemá pultík. Pratelný potah a vydrží snad i do stáří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
7.12.14 17:05

Za me taky Mima Moon, je úžasná. Moc nechapu, co je za bonus, kdyz nema pultik? My mame, sundavaci, takze kdyz ho oddelam, ke stolu zidli taky přistrcim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
12.12.14 00:00

Mimu používáme už 15 měsícu a stále paráda..jde krásně ke stolu když se sundá pultík, malý je v ní spokojený, větší syn ji používá také a stabilní je až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.12.14 10:26

Tak my sme teda nakoniec isli do Stokke a super!!
Maly ma 16m a blbne v nej, moze sa zapriet nozkami a,,stat"..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
12.12.14 13:12

@Maniakova Super, a měli jste ty pásy špinavé?

Příspěvek upraven 19.03.17 v 12:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.12.14 06:45

@Rakosnicek1983 jasně,že zašpinily…čistím židličku každý týden, jsem zvyklá o věci pečovat a pásy peru..jen se tím praním trošku zaperou..tak už nejsou krásně bílé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.12.14 11:16

Já nejraději hned použiji ty W5 s lidlu . Hned čisté a hygienické… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie