Stolice ABKM?

25.9.23 14:07

Stolice ABKM?

Ahoj. Má dcerka (za pár dní 3 měsíce) má takovouto stolici, je kojená. Vypadá ta stolička normálně u kojených dětí? Je velmi lepivá, hlenovitá. Cca jednou denně blinká (ale ne vždy). Prospívá, nepláče, bez ekzému. Pediatr si myslí, že to ABKM není ale ten mi řekl abych zkusila vysadit pouze mléčnou bílkovinu, hovězí. Zkoušela jsem to tedy ale nic se moc nezlepšilo, prý to může být i sója, vejce.. To jsem ještě nezkoušela. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.9.23 16:43

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.23 10:32

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
26.9.23 22:39

Ano stolice hlenovitá je. Syn to same, mléko taky občas vyblil a byla to abkm. Vajíčko bych taky určitě vyřadila. U té abkm musíte opravdu sledovat všechno. Žádné bezlaktozové věci ale opravdu odstranit vše. Sledovat složení pečiva, sladkosti atd. Zkuste otestovat jestli nevadí i kuřecí maso taky to dráždí. Kdyžtak na fb je skupina kojení při abkm. Jsou tam typy na potraviny, co vařit atd ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.23 11:51

@NSES Dobrý den, děkuji za rady. Napsala jsem přímo paní Katce, správkyni té stránky co jste doporučila aby plenku zhodnotila a napsala mi, že pokud není žádný jiný problém tak nemám nic vyřazovat, že stolička vypadá v pohodě. Každopádně děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.10.23 19:29

Dobrý den. U ná s to vypadalo podobně, 3 měsíce jsem držela eliminační dietu, odhalila jsem, že ndělá dobře sezam, kuřecí maso a ryby a po zavedení příkrmů se vše spravilo, takže věřím, že i u vás to za pár měsíců bude v pořádku, pokud větší potíže nejsou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí