Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu syn 4 a půl měsíce mi teď vykadil, vaječinu s takovými tmavými až černými vlásečnicemi, nevíte co to je? mám jít k lékaři? teď víc pije než jí, jsme na UM. děkuji moc za radu
Mělaby jsi, mmůže to byt alerg. reakce na um a černé vlasenky jsou krev…nechci strasti, ale raději at je jistota..
Jsme na Um nedávám ještě příkrmy ani banán
on teď i dost pije je divné na tak malé dítě vypít 300ml čaje? za den?
Ale používáme nutrilon celou dobu, že by se ta alergie projevila až teď?
@schiwanam píše:
Jsme na Um nedávám ještě příkrmy ani banánon teď i dost pije je divné na tak malé dítě vypít 300ml čaje? za den?
A nemuze to mit z toho caje? Prece jen je nejak zbarveny… Misto caje bych dala UM, caj je zbytecny, zadna horka nejsou ![]()
Misto caje bych dala vodu. Caj mi prijde uplne zbytecny.. Treba se to srovna. Dela to treba fenyklovy caj..
@schiwanam píše:
Prosím o radu syn 4 a půl měsíce mi teď vykadil, vaječinu s takovými tmavými až černými vlásečnicemi, nevíte co to je? mám jít k lékaři? teď víc pije než jí, jsme na UM. děkuji moc za radu
Nevím, co to je, ale v určitém období to mívaly všechny moje děti, dej tomu pár dní, pokud je jinak OK, tak s ním nelez k dr. teď když řádí kdejaký hnus. Počkej aspoň 2, 3 dny. Co se pití týče, tak si myslím, že je to i zbytečnost, ale zase tím určitě nic nepokazíš, 3 deci zase nejsou tak moc.