Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, syn od rána horečka kolem 38, dala jsem panadol sirup, kleslo mu to ale nyní opět vyskočila už na 39,3. S Dr. jsem mluvila, zítra ráno k ní jdeme, máme sebou přinést moč. Problém je v tom, že nechce nic pít. má udělaný čaj, šťávu, džus a nedostanu krom pár lžiček džusu vůbec nic.
@kaculkadraculka stříkačkou - třeba tou od siruou a do krku, přes tlak. Pít musí. Lepší ho takto „přemoct“ než dehydratace. A nedávala bych černý čaj.
@kaculkadraculka taky mě napadla polívka, já dávám malýmu při horečce vývar pít z hrnečku ![]()
Teď jsem mu nabídla vlažnou polívku, nechce:-(. Jo ta stříkačka nebo dávkovač od sirupu-nuforenu mě taky napadla ![]()
@kaculkadraculka Jsem na tom stejně, malý od včera 39,1
včera čaje vypil fakt málo, koupila jsem mu džus, ten teda pije líp, ale taky žádný zázrak. Uvařila jsem mu vývar, tak až se vzbudí, tak to do něj zkusím nasoukat.
@kaculkadraculka dávkovač od sirupu je osvědčený. s tím to půjde. pít fakt musí. taky bojuju u syna s horečkou (už od minulého pátku), ale naštěstí on mi pije a vyjímečně i něco jí ![]()
@kaculkadraculka píše:
Teď jsem mu nabídla vlažnou polívku, nechce:-(. Jo ta stříkačka nebo dávkovač od sirupu-nuforenu mě taky napadla
je to drsnější, ale bohužel…pít potřebuje, zvlášť u horečky
@kaculkadraculka píše:
Teď jsem mu nabídla vlažnou polívku, nechce:-(. Jo ta stříkačka nebo dávkovač od sirupu-nuforenu mě taky napadla
no nic jinýho ti asi nezbyde, ještě mě napadlo: malej se po mě chce po čištění zoubků opičit, když kloktam ústní vodu, tak dostane vodu do kalíšku a zkouší a samo, že většinu spolkne, tak možná zkusit dostat to do něj nějakou hrou ![]()
Zas nasilne bych ho teda necpala. Akorat bude zvracet. Radsi hrou nebo tak.. Dvoulety uz hodne pochopi.. Takze davat pit zviratkum a mamince a tak..
Střikackou, kazdou chvilku alespon to.
Nebo u nas zabirali brcka, cim sirsi tim vic vypil ![]()
@Stevia píše:
Střikackou, kazdou chvilku alespon to.
Nebo u nas zabirali brcka, cim sirsi tim vic vypil
brčka, taky super nápad ![]()
Bohužel z brčka taky nechce, dala jsem mu lahvičku se savičkou tak se malinko napil ale žádná sláva. ![]()