Strach 2 letého dítěte

5
11.6.18 16:36

Strach 2 leteho ditete

Holky prosim. Mame 2 letu holcicku a uz jsem z ni nestastna. Vseho se hrozne boji, deti, zvirat, noveho prostredi. Hned kdyz se k ni nekdo prihovori spusti zachvat revu a je na mne jak kliste. Nic si nemuzu naplanovat, nikde s ni jit…na hriste? Tak to je peklo. Prosim mali ste to i vy s vasimi drobcami tak…co vam pomohlo? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3325
11.6.18 16:41

S dcerou to tak nemám. Ale já jsem taková jako malá byla, nejradši jsem si hrála sama nebo s maminkou :D. Spát jsem nechtěla ani u babičky, několikrát mě s hysterickým řevem vezli v noci domu.
No přecházet mě to začalo asi ve 4 třídě na ZŠ :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12840
11.6.18 16:44

Podobný rysy měla jedna z mých holek - hodně pomohla školka a celkově chodit mezi děti, byť to bylo ze začátku hrozný. Pak zjistila, že je to fajn a zvykla si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.6.18 17:10

Sme kazdy den venku, snazim se s ni chodit na hriste mezi deti ale nekdy mam pocit, ze je to horsi :( dat ji do skolky? Ja si neumim predstavit, co by delala tam kdyz bude sama…to bude 2 hodiny jen rvat? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.6.18 17:47

To tě lituju :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.6.18 17:50
@WWWWWW píše:
To tě lituju :,( :(

Tak to mi pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.6.18 18:25

Sousedky dcerunka se bojí i svého OTCE 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12840
11.6.18 18:29
@Jarka1985 píše:
Sme kazdy den venku, snazim se s ni chodit na hriste mezi deti ale nekdy mam pocit, ze je to horsi :( dat ji do skolky? Ja si neumim predstavit, co by delala tam kdyz bude sama…to bude 2 hodiny jen rvat? :dance:

Dvouletou bych do školky taky nedala, jen jsem tím chtěla říct to, že je to prostě nějaký blbý období, který jistě přejde. A až bude čas ji dát do školky, tak se to zlepší, ale mně přijde, že školka ty děti hodně zlepší ve všech směrech. Nejspíš to nebude něco, co vyřešíte hned, takže je třeba to nějak přežít (a prostě trpělivě zkoušet ta hřišťata a tak), ono to fakt přejde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.6.18 18:37
@bjetuschka píše:
Dvouletou bych do školky taky nedala, jen jsem tím chtěla říct to, že je to prostě nějaký blbý období, který jistě přejde. A až bude čas ji dát do školky, tak se to zlepší, ale mně přijde, že školka ty děti hodně zlepší ve všech směrech. Nejspíš to nebude něco, co vyřešíte hned, takže je třeba to nějak přežít (a prostě trpělivě zkoušet ta hřišťata a tak), ono to fakt přejde… :hug:

No to taky doufám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.6.18 12:18

Já jsem byla se synem na kineziologii kvůli strachům a ve dvou letech je dítě ještě napojeno na matku. Netrápí něco tebe? Můžeš jít kdyžtak ne kineziologii sama. Syn je tedy už větší, tak má dělat nějaké cviky a pak mu poradila bachovky Rescue. Jsou i pro děti a u nás tedy zabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí