Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@katern píše:
No právě to je to co mě zarazilo když lékař prohlásil že by se provedlo obřízka
O jiné léčbě nemluvil a právě léčba by mě zajímala
@katern píše:
Dobré ráno holky![]()
![]()
letím k Vám pro radu a možná i pro uklidnění nebo se vykecat
Před 10 lety jsem prodělala konizaci a re - konizaci děložního čípku ťuk ťuk vše v pořádku, ale letos mě našli něco co spadá do Prekanceróz ( leukoplakie ) a já se nemohu zbavit pocitu že ta potvora Rakovina zase vytáhla drápky
![]()
. Napadají mně myšlenky jako že vznikne nádor, metastáze, a smrt a mé děti budou vyrůstat bez mámy
. Je to dost hloupé, ale nemohu se toho zbavit a dost mě to trápí. Snažím se uklidnit tím že kontrola je za půl roku a kdyby to bylo vážné nedostanu jen mastičku a kontrola za 6 měsíců
. Je před námi dovolená a já si ji chci užit, ale místo toho pořád sleduji spodek jestli tam něco je. Nechci jít k Dr jelikož by mi stejně nic neřekl a vypadala bych jako šílená a i když asi už mě straší v hlavě
Jsem naštvaná proč musím zase já něčím takovým procházet
. Mohu poprosit jak to zvládnout? Holky mocinky děkuji
![]()
Jestli se vůbec ještě dokážeš ukáznit, zajmi své negativní myšlenky a soustřeď se na detoxikaci mozku. Poradí ti Dr C. leaf v knize ZAPNĚTE SI MOZEK. I kdyby ti dr. řekl „máte (zase) rakovinu“, CO uděláš?? Odpovíš: „no jasně, to jsem čekala.“ nebo „aha, zase rakovina“ NEBO …??? Co kdybys to prostě nepřijala??? Napadlo tě, že i tohle JE možnost??? Strach je negativní víra a podle tvé víry se ti stane. Stresy a obavy tě ničí, takže by sis mohla „uhnat“ ještě další zdravotní problémy (ještě navíc k rakovině nebo místo ní).Studuj, detoxikuje, ŽIJ!!
@Královská dcera Ahoj děkuj za tvou zprávu určitě je k zamyšlení
něco na tom je ![]()