Jak se zbavit angíny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.6.18 10:42

Jak se zbavit anginy?

Prosím. Dejte radu..mám anginu..od včerejška beru antb..Ale přijde mi že to nezabírá vůbec..nemůžu nic pozřít bolí mě i polykat čaj.. :roll: Co pomůže doma? Nebo prinejhorsim dojdu do lékárny i když nemůžu ani mluvit :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
4.6.18 10:44

Vydržet, než ATB zaberou, většinou to trvá 48 hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.6.18 10:44

Nic, jen atb.. počítej tak 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12588
4.6.18 10:45

Priessnitzový obklady a ty antibiotika, no. Mělo by se ti po nich znatelně ulevit do 3 dnů, takže ještě počkej co zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
4.6.18 10:46

Já když ji měla, tak mi nepomohlo nic. Až za cca 2 dny ATB.
To jsem ti moc nepomohla, co. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 10:49
@Anonymní píše:
Prosím. Dejte radu..mám anginu..od včerejška beru antb..Ale přijde mi že to nezabírá vůbec..nemůžu nic pozřít bolí mě i polykat čaj.. :roll: Co pomůže doma? Nebo prinejhorsim dojdu do lékárny i když nemůžu ani mluvit :,(

Doporucuji priessnitzový obklad a kloktat odvar z salveje a repikate nate - to mi doporucila primarka, ze je to jedine co zabira na anginu, antibiotika jsem vystridala troje, zabralo az kloktani.

• Citovat
  • Upravit
3099
4.6.18 10:50

Proti bolesti trochu pomahaj spreje do krku tantum verde nebo orofar. Babska rada, ktera na me stoprocentne zabira na zvetseny bolavy uzliny a trochu aso i celkove na krk, je misto klasickyho mokryho zabalu nastrouhat do satku bramboru. Sundat tak po pul hodine kvuli pokozce. Pokud se ti to nezlepsi do zitra, volala bych na konzultaci mudr. ze atb nezabiraji. Btw delali ti vyter?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 10:52

@czaky dělaly..i crp i streptokok

• Citovat
  • Upravit
4455
4.6.18 10:54

Kloktat šalvěj a slanou vodu. To mi vždy radil primář ORL a fakt fungovalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
4.6.18 11:21
@Anonymní píše:
@czaky dělaly..i crp i streptokok

Tak pokud jsou atb nasazeny na zaklade vyteru tak by mely zabrat, holt musis vydrzet do zitra. Kloktani i spreje by mely trochu ulevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
4.6.18 12:33

Minulý týden mě bolelo v krjlku tak, že jsem se děsila každého polknuti. Spreje ani klokaní nezabraly, ulevilo mi až Jox. Je teď Mega hnusný, ale úleva aspoň na chvilku okamžitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí