Trombóza nebo ne?

terez99
3.6.18 21:21

.

Příspěvek upraven 06.03.21 v 02:06

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
3.6.18 21:27

Může to být tromboza, i nemusí…Lékař po na sono ti řekne více…Asi bych si nezahrávala, a šla k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
3.6.18 21:27

Já když byla jako dítě v krci tak tam přivezli holcinu ze ji jen otekla dost ruka a nebolela…brala HA…a prevazeli ji do motola ze mela trombozu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.6.18 21:28

@terez99 no,to ti nikdo s jistotou nepoví, ale pokud máš takovéhle potíže, možná by bylo dobré jít co nejrychleji k lékaři, protože trombóza je nebezpečná. Taky by se mohlo stát, že tě tam poveze rychlá. A nebo je ten kašel úplně jiného původu, nemáš alergie? V tomhle období to může. Každopádně se nech vyšetřit a budeš mít pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
3.6.18 21:28
@terez99 píše:
Ahoj, mám na vás dotaz :) Před měsícem jsem prodělala angínu, od té doby kašlu hleny, po ránu a na večer je kašel až dusivý… :think: před čtrnácti dny mě začalo bolet levé koleno zezadu. Zprvu jen když jsem třeba šla, nebo dlouho seděla a potom se zvedla… týden na to jsem začala mít pnutí v lytku. Nevíte někdo oč jde? :think: strýček gůgl mi řekl, že snad tromboza, ale nejsem si jistá… dneska byla noha v klidu, je možné ze se to samo ztratilo? :D prvně jsem si myslela, že je to natahlý sval, ale to nemám z čeho mít… proto budu ráda za vyjádření, pokud se tu najde někdo kdo měl/má něco podobného, děkuju moc! :)

Spis ne, tromboza obvykle nezacina bolesti v koleni zezadu. Ale vzhledem k zavaznosti nasledku bych urcite sla k lekari, at udela odbery na D-dimery (nizke D-dimery temer vylucuji moznost trombozy). Jinak ano, tromboza boli stejne, jako natazeny sval v lytku.

PS - ja treba mela trombozu uplne bez priznaku a pak rovnou embolii. Lytko me zacalo bolet az asi tyden po embolii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez99
3.6.18 21:30

@Aduš8 já právě žádnou alergii na nic nemám :think: co jsem byla teď nedávno na pohotovosti ve městě ( protože jsem nedávno přestěhovala a nemám tu ještě obvoďáka) se silnými bolestmi zad, kdy jsem se nemohla ani hýbat, tak mi doktorka řekla ze to mám z toho že málo piju :D takže se jen bojím že i teď si ze mě udělá dobrý den..

• Citovat
  • Upravit
1291
3.6.18 21:39

Bakerova cysta, zkus vyguglit. Mela jsem podobne potize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.1.19 14:32

Ahoj holky, jdu sem pro uklidneni, Google me vzdycky vydesi…

Mam Leidenskou mutaci heterozygot, nyni jsem asi ve 12tt, 3. dite. Pred dvema dny jsem se probudila s bolesti v nohou i rukou (cele nohy a paze), jakoby svaly po narocnem cviceni. Porad to citim, hlavne nohy. K tomu se zadychavm pri chuzi a to nemam jeste bricho.
Nohy otekle nemam, krecove zily nevidim a na hematologii jdu az za 10 dni.

Muze to byt tromboza, nebo proste boli svaly a je to bezny priznak tehotenstvi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
4.1.19 21:32
@Simu píše:
Ahoj holky, jdu sem pro uklidneni, Google me vzdycky vydesi…

Mam Leidenskou mutaci heterozygot, nyni jsem asi ve 12tt, 3. dite. Pred dvema dny jsem se probudila s bolesti v nohou i rukou (cele nohy a paze), jakoby svaly po narocnem cviceni. Porad to citim, hlavne nohy. K tomu se zadychavm pri chuzi a to nemam jeste bricho.
Nohy otekle nemam, krecove zily nevidim a na hematologii jdu az za 10 dni.

Muze to byt tromboza, nebo proste boli svaly a je to bezny priznak tehotenstvi? :nevim:

Je divne, ze bys mela trombozu zaroven ve vsech rukach a nohach. Kdyby to bylo postupne, ale tohle je divne. Ale k Dr. bych pro jistotu sla. Myslim, ze tromboza to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.19 21:05

Ahojte s trombózou mám hodně zkušeností, bohužel odzkoušené na sobě, někteří „nováčči“ to berete na lehkou váhu, protože přesně nevíte o co se jedná a co všechno Vám to může způsobit, proto, kdo by se chtěl na cokoliv zeptat, napište na email: **** ráda vám pomůžu…

edit adminem - smazán kontakt - napište si sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 21:54
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 19:39

Trombóza a zaměstnání

Dobrý den, chci se optat za jak dlouho jste mohli zpět do zaměstnání po nalezení trombózy v lýtku? Přítel byl týden v nemocnici vše krásně zabralo, ted bere prášky a čeká ho kontrola skoro po 2 měsících, už i normálně chodí, nateklé to má jen někdy a hlavně málo. Tak co myslíte? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.19 15:13

@Iloveblondes omlouvam se za chyby pisu z mobilu záleží jak se přítel citi, jestliže ma tromby již rozpuštěné, muze prakticky kdykoliv, otok většinou bude někdy mívát, toho už se nezbaví, kor v horkých dnech je dobre nosit kompresní punčochu, ktere mu predepise jeho hematolog, alespoň na tu nemocnou" nohu( nekomu to nemusí být příjemné nosit kor chlapovi)…není dobre dlouho sedět v práci ani stát na jednom místě, vždy tak po hodině se protáhnout, projit.. ;) stroze napsané kdybyste potřebovala s necvim poradit ráda Vám zase odpovím. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí