Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, chtěla bych se zeptat těch co mají nějakou zkušenost s boreliozou, jestli by se u mě mohlo jednat pravé o ni. Před 2-3tydny jsem měla klíště až teď se mi udělala skvrna, jsem poslední dobou velmi často unavená měla jsem horečku a sem tam mi bylo nevolno skvrna pořad roste :/
Jako typický flek boreilozy se mi to nezdá. Ale jestli víš, že jsi tam měla klíště, tak fofrem k doktorovi.
Googlila jsem právě a mám to takové obrácené bělejší okolo a červené uvnitř tak nevím :/ Každopádně děkuji a zítra jdu na odběry ![]()
Z mé vlastní zkušenosti je na nevolnost ještě brzo, ale ten flek odpovídá. Určitě bych šla na krev. Ale žádný strach. Když se to podchytí takhle brzy, dostaneš na 3 týdny antibiotika a je po
![]()
Nic to není, nikam nechoˇdte, budete jen zbytečné obtěžovat lékaře.
@Luboš P píše:
Jak tohle můžete napsat? Měla sem boreliózu a právě že jsem nechtěla obtěžovat tak se na to přišlo až po více než roce a není mi dobře do teď.
Jj, klasický flek, běž na infekční, popřípadě kožní. Držím place
@Luboš P píše:
ty seď doma a dej si studený hadr na hlavu ![]()
„Jak tohle můžete napsat?“ Vy nepoznáte ironii? Co očekávala tazatelka za odpověď, než: „jdi k lékaři“? Dost často se zde objevuje otázka zda je tazatelka těhotná a všechny odpovědi jsou ve smyslu: „můžeš být těhotná, ale nemusíš“, co také jiného? divné je mi, že je takových odpovědí na jeden dotaz třeba čtyřicet.
@Luboš P píše:
„Jak tohle můžete napsat?“ Vy nepoznáte ironii? Co očekávala tazatelka za odpověď, než: „jdi k lékaři“? Dost často se zde objevuje otázka zda je tazatelka těhotná a všechny odpovědi jsou ve smyslu: „můžeš být těhotná, ale nemusíš“, co také jiného? divné je mi, že je takových odpovědí na jeden dotaz třeba čtyřicet.
já tě chápu, některé dotazy jsou fakt na střelu, jdou od lékaře, zprávu má v ruce, mudr jí k tomu asi také něco řekl, ale pak se to tady řeší…holkýýý– výsledek- doktor je blb, ty si skoč na psychinu:)
než bych si fotila flek, dávala na net, jdu k mudr. co my tady s tím máme dělat?
@Luboš P píše:
No ironii jsem nepoznala, protože tady na tomto webu bych se nedivila ničemu ![]()