Strach o někoho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.21 06:04

Strach o někoho

Zdravím, mám takový problém, zemřela mi mamka už to bude skoro rok, měla jsem s ní dobrý vztah, s mým tátou se moc spolu nekomunikujeme, jediný můj příbuzný je babička s kterým mám ještě dobrý kontakt - je to osoba které se můžu se vším svěřit, ale poslední dobou mám strach abych o ní nepřišla, bojím se že umře, nevíte někdo prosím jak se toho dá zbavit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122162
25.6.21 06:33

Psycholog. Drž se. Dokážu si představit, jak obtížným obdobím procházíš. Kolik je tvojí babičce let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.21 07:44

@mrav Děkuji, je ji 70

• Citovat
  • Upravit
122162
25.6.21 16:10
@Anonymní píše:
@mrav Děkuji, je ji píše: Více

Věřím, že bude žít ještě dlouho. Mojí rodiče mají 75 a 77 let a stále žijí. Můj děda z tátovy strany i moje babička z máminy strany se dožili 85 let. Tolika se dožila i moje prababička, kterou si ještě jako dítě pamatuji.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.6.21 16:27

Ale ona dřív nebo později umře jako my všichni, tak je potřeba se před tím neschovávat do písku, stejně s tím nic nenaděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.21 17:35

@mrav děkuji, tohle povzbudí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.21 17:36

@evulinda79 vím to, ale jen bych chtěla aby tu ještě byla, ještě mi není ani osmnáct, potřebuju ještě někoho takového

• Citovat
  • Upravit
122162
25.6.21 19:09
@Anonymní píše:
@evulinda79 vím to, ale jen bych chtěla aby tu ještě byla, ještě mi není ani osmnáct, potřebuju ještě někoho takového

Rozumím ti. Ale za chvilku budeš mít osmnáct. Podobně na tom byla moje dcerka- a to jí ještě není ani šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.21 19:19

@mrav to je mi líto, to je těžký, když ji není ani šest

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat