Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Psycholog. Drž se. Dokážu si představit, jak obtížným obdobím procházíš. Kolik je tvojí babičce let?
@Anonymní píše:
@mrav Děkuji, je ji píše: Více
Věřím, že bude žít ještě dlouho. Mojí rodiče mají 75 a 77 let a stále žijí. Můj děda z tátovy strany i moje babička z máminy strany se dožili 85 let. Tolika se dožila i moje prababička, kterou si ještě jako dítě pamatuji.😊
Ale ona dřív nebo později umře jako my všichni, tak je potřeba se před tím neschovávat do písku, stejně s tím nic nenaděláš
@evulinda79 vím to, ale jen bych chtěla aby tu ještě byla, ještě mi není ani osmnáct, potřebuju ještě někoho takového
@Anonymní píše:
@evulinda79 vím to, ale jen bych chtěla aby tu ještě byla, ještě mi není ani osmnáct, potřebuju ještě někoho takového
Rozumím ti. Ale za chvilku budeš mít osmnáct. Podobně na tom byla moje dcerka- a to jí ještě není ani šest.
Zdravím, mám takový problém, zemřela mi mamka už to bude skoro rok, měla jsem s ní dobrý vztah, s mým tátou se moc spolu nekomunikujeme, jediný můj příbuzný je babička s kterým mám ještě dobrý kontakt - je to osoba které se můžu se vším svěřit, ale poslední dobou mám strach abych o ní nepřišla, bojím se že umře, nevíte někdo prosím jak se toho dá zbavit