Strach z rakoviny pochvy

Anonymní
31.8.15 23:28

strach z rakoviny pochvy

Předem prosím o anonym, velice citlivé téma. začnu od začátku. Loi v červnu se mi narodila holčička. Po šestinedělí jsem šla na prohlídku a za 3 týdny mě volala doktorka, že mě vyšly špatně stěry a lednu na kontrolní. ty byly také špatné (vše v prvním stádiu) a začátkem února tohoto roku jsem byla na biopsii, ta už dopadla dobře. dneska jsem byla na preventivní prohlídce a doktorka se celkem vyděsila. Celou vagínu a okolí mám strašně bílé, a uvnitř objěvila nějakou bulku. Moc se jí to nelíbí. Dostala jsem kortiko-steroidní mast, mazat 14 dní, pak 14 dní klid a za měsíc na kontrolu, Bud to mast vyléčí, nebo se to bude muset hned vyříznout a poslat na histologii, ale moc se jí to nelíbí. mám strach :,( Je pravda, že ted tak měsíc používám lactacit, ale to by tak nevybělilo ne? Máte někdo nějaké zkušenosti?? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1174
1.9.15 09:06

Různé přípravky na mytí intimních partii by nic nevybělily. Zkus si najít nějakého gynekologa, který se přímo na to specializuje. Vždy je lepší u takovéto věci mít názor vícero lékařů. Nemá cenu asi říkat, ať se nestresuješ. Mě, když našli bulku v podpaží, byla jsem nervy jako blázen. Nakonec to byla v porovnání s rakovinou prkotina. Přeji hodně štěstí a ať to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.22 10:06
@Anonymní píše:
Předem prosím o anonym, velice citlivé téma. začnu od začátku. Loi v červnu se mi narodila holčička. Po šestinedělí jsem šla na prohlídku a za 3 týdny mě volala doktorka, že mě vyšly špatně stěry a lednu na kontrolní. ty byly také špatné (vše v prvním stádiu) a začátkem února tohoto roku jsem byla na biopsii, ta už dopadla dobře. dneska jsem byla na preventivní prohlídce a doktorka se celkem vyděsila. Celou vagínu a okolí mám strašně bílé, a uvnitř objěvila nějakou bulku. Moc se jí to nelíbí. Dostala jsem kortiko-steroidní mast, mazat 14 dní, pak 14 dní klid a za měsíc na kontrolu, Bud to mast vyléčí, nebo se to bude muset hned vyříznout a poslat na histologii, ale moc se jí to nelíbí. mám strach :,( Je pravda, že ted tak měsíc používám lactacit, ale to by tak nevybělilo ne? Máte někdo nějaké zkušenosti?? Děkuji

Ahoj prosím tě jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí