Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Různé přípravky na mytí intimních partii by nic nevybělily. Zkus si najít nějakého gynekologa, který se přímo na to specializuje. Vždy je lepší u takovéto věci mít názor vícero lékařů. Nemá cenu asi říkat, ať se nestresuješ. Mě, když našli bulku v podpaží, byla jsem nervy jako blázen. Nakonec to byla v porovnání s rakovinou prkotina. Přeji hodně štěstí a ať to dobře dopadne. ![]()
@Anonymní píše:
Předem prosím o anonym, velice citlivé téma. začnu od začátku. Loi v červnu se mi narodila holčička. Po šestinedělí jsem šla na prohlídku a za 3 týdny mě volala doktorka, že mě vyšly špatně stěry a lednu na kontrolní. ty byly také špatné (vše v prvním stádiu) a začátkem února tohoto roku jsem byla na biopsii, ta už dopadla dobře. dneska jsem byla na preventivní prohlídce a doktorka se celkem vyděsila. Celou vagínu a okolí mám strašně bílé, a uvnitř objěvila nějakou bulku. Moc se jí to nelíbí. Dostala jsem kortiko-steroidní mast, mazat 14 dní, pak 14 dní klid a za měsíc na kontrolu, Bud to mast vyléčí, nebo se to bude muset hned vyříznout a poslat na histologii, ale moc se jí to nelíbí. mám strachJe pravda, že ted tak měsíc používám lactacit, ale to by tak nevybělilo ne? Máte někdo nějaké zkušenosti?? Děkuji
Ahoj prosím tě jak to dopadlo?
Předem prosím o anonym, velice citlivé téma. začnu od začátku. Loi v červnu se mi narodila holčička. Po šestinedělí jsem šla na prohlídku a za 3 týdny mě volala doktorka, že mě vyšly špatně stěry a lednu na kontrolní. ty byly také špatné (vše v prvním stádiu) a začátkem února tohoto roku jsem byla na biopsii, ta už dopadla dobře. dneska jsem byla na preventivní prohlídce a doktorka se celkem vyděsila. Celou vagínu a okolí mám strašně bílé, a uvnitř objěvila nějakou bulku. Moc se jí to nelíbí. Dostala jsem kortiko-steroidní mast, mazat 14 dní, pak 14 dní klid a za měsíc na kontrolu, Bud to mast vyléčí, nebo se to bude muset hned vyříznout a poslat na histologii, ale moc se jí to nelíbí. mám strach
Je pravda, že ted tak měsíc používám lactacit, ale to by tak nevybělilo ne? Máte někdo nějaké zkušenosti?? Děkuji