Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@lucad77 ano vysetrena jsem, ale strach stejne mam, jsem prdla no 🤦🏽♀️ nez jsem dostala Ms byla jsem i na gynde a tam to bylo taky v poradku. Tak budu doufat, ze to prejde.
Určitě přejde, zkuste se na to tolik nesoustředit. ![]()
@Anonymní píše:
Holky tak jsem dostala nakonec ms, ale bricho me v pravo dole porad boli, taky v trisle. Strasne se bojim, ze je to fakt ten slepak, obvodni me poslala jeste na sono bricha a tam bylo vse taky v poradku, dr. Rikal ze na slepak to nevypada, ale stejne mam hrozny strach. Mam odjizdet na dovcu a do toho tohle.
Už jsem to tady psala, pravý podbřišek a bolest až do třísla, někdy vystřelovala až do stehna. Všechna vyšetření v pořádku včetně sono břicha. Skončila jsem na rehabilitaci, natažený bedrokyčelní sval. Chodila jsem na magnety a cvičení a bolest je pryč. To by klidně mohlo být ono.
@Dadda8 kycel me boli taky, zitra jdu na fyzio, tak se tam zkusim poptat ![]()
@Anonymní píše:
@lucad77 ano vysetrena jsem, ale strach stejne mam, jsem prdla no 🤦🏽♀️ nez jsem dostala Ms byla jsem i na gynde a tam to bylo taky v poradku. Tak budu doufat, ze to prejde.
On ten strach je normální, se slepákem není legrace, já se bála taky, ale fakt mi rehabilitace pomohla.
@Dadda8 ja jsem strasne posera, jeste trpim uzkosti, takze to tomu taky neprida, ale vysetrena jsem myslim radne, i doktori u kterych jsem byla, mi do zpravy napsaly, ze to muze byt od pohyboveho aparatu
@Anonymní píše:
@Dadda8 ja jsem strasne posera, jeste trpim uzkosti, takze to tomu taky neprida, ale vysetrena jsem myslim radne, i doktori u kterych jsem byla, mi do zpravy napsaly, ze to muze byt od pohyboveho aparatu
Já taky hned vidím to nejhorší
To bude dobrý ![]()
@Dadda8 ja taky hned sama katastrofa, ted se bojim, ze kvuli slepaku nepojedu k mori, nebo pojedu a budou me muset kuchat tam 😅
@Anonymní píše:
Jeste si rikam, ze na slepak je uz to mozna moc nizko @Dadda8 @lucad77
Nebo máte spíš natažené to tříslo. Vyšetřená jste byla, jasně vám řekli, že slepák to není.
@lucad77 snad ne, ted jsem zacala zvracet a boli me to pri chuzi, ale bliju asi z nervu
@Lucie1793 Mně to taky nejvíc bolelo při chůzi nebo po dlouhém stání.
@Dadda8 dobre ja vubec nevim co mam ted delat, kdyz lezim docela to jde, jak chodim projede mi v pravo dole ostra bolest. Se fakt picnu
@Lucie1793 Vydrž zítra k té fyzio a pokus se být v klidu
Vím, to se mi to radí
Dej vědět, jak si dopadla, držím palce, ať Tě uklidní ![]()
@Dadda8 diky, ja se strasne bojim, aby mi to v noci treba neprasklo. No snad se doziju rana,
dam vedet, jak jsem dopadla ![]()