Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucie1793 píše:
@Dadda8 diky, ja se strasne bojim, aby mi to v noci treba neprasklo. No snad se doziju rana,dam vedet, jak jsem dopadla
Co má prasknout? Slepák to není. Já si myslím, že to máte už opravdu z nervů, jak se pořád pozorujete. Možná vás to tolik bolí jen ve vaší hlavě.
@lucad77 ja se porad snazim uklidnovat, ze by to za tu dobu co me to boli nejaky doktor poznal, ale stejne mam strach co kdyz to slepak fakt je. Ale urcite si to zhorsuju, jak na to myslim na to jsem expert.
Taky me obcas poboliva dole vpravo (ale vys, nez vas, v miste slepaku). Jednou jsem nekde cetla, ze slepak je dulezity pro imunitu a jsou pro nej dulezite laktobacily, tak si je par dni beru a prejde to. Asi to dela nejake jidlo… S tim poskokem to je pravda, kdybyste skocila ze drepu a s dopadem to zabolelo, je to nejspis akutni slepak. Muzou to byt i plyny… ja takhle jednou skoncila s uplne tvrdym bolavym brichem na pohotovosti, byl to des, myslela jsem, ze je to slepak a ze snad umru. Neco mi pichli a poslali domu. No stalo se mi to jeste xkrat, nez jsem po x letech zjistila, ze nemuzu laktozu
. Taky se priklanim ke svalu nebo nejakemu nervu. Drzim pesti, ja hlidam taky kazde zaboleni
. Jednou jsem uz hrobnikovi z lopaty zdrhla, tak od te doby jsem ted uplny hypochondr ![]()
@Anonymní píše:dekuji ja uz prave taky mela jednou na male, kdyz jsem ve 23 letech dostala embolii, od te doby taky hlidam kazdej prd. Dnes se ta bolest prestehovala hodne do trisla a strili mi to do kycle, hruza
Taky me obcas poboliva dole vpravo (ale vys, nez vas, v miste slepaku). Jednou jsem nekde cetla, ze slepak je dulezity pro imunitu a jsou pro nej dulezite laktobacily, tak si je par dni beru a prejde to. Asi to dela nejake jidlo… S tim poskokem to je pravda, kdybyste skocila ze drepu a s dopadem to zabolelo, je to nejspis akutni slepak. Muzou to byt i plyny… ja takhle jednou skoncila s uplne tvrdym bolavym brichem na pohotovosti, byl to des, myslela jsem, ze je to slepak a ze snad umru. Neco mi pichli a poslali domu. No stalo se mi to jeste xkrat, nez jsem po x letech zjistila, ze nemuzu laktozu. Taky se priklanim ke svalu nebo nejakemu nervu. Drzim pesti, ja hlidam taky kazde zaboleni
. Jednou jsem uz hrobnikovi z lopaty zdrhla, tak od te doby jsem ted uplny hypochondr
@Lucie1793 píše:
dekuji ja uz prave taky mela jednou na male, kdyz jsem ve 23 letech dostala embolii, od te doby taky hlidam kazdej prd. Dnes se ta bolest prestehovala hodne do trisla a strili mi to do kycle, hruza
Budete mit asi natazeny sval, nebo klidne i nejaky zanet nervu, pokud by se to zhorsovalo tak, ze by vas to nejak omezovalo, tak s tim mozna skocte. Zkuste to i procvicit. I pres bolest.
@Lucie1793 píše:
@lucad77 ja se porad snazim uklidnovat, ze by to za tu dobu co me to boli nejaky doktor poznal, ale stejne mam strach co kdyz to slepak fakt je. Ale urcite si to zhorsuju, jak na to myslim na to jsem expert.
Pak vám není pomoci a bojte se no. ![]()