Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Nezazila a s budoucim manzelem se tesime na dalsich 20-30 let spolecneho zivota.
Vsichni jednou zemreme a nema smysl se tim uzirat. My zijeme naplno.
@Kockazvysocan my se milujeme, užíváme si a proto se bojím že třeba za pár dní už tu nebudu, sním, s dětmi 😭 😭 😭
@lucad77 se bojím že jsem třeba nějak nemocná, mám cystu v prsu a jdu i na sono kontrolní jako každý rok mám tam bouli, plus to jak umírají lidí kolem…mám strach až to není normální
A ovlivnit to chces jak? Temahle nyslenkama tu lasku taky muzes brzo zabit.
Normalni to rozhodne neni.
Jsi přehnaně úzkostná a měla by ses léčit.
Promiň, ale evidentně nemáš starosti…zkus se radovat ze života
Co je tohle jinyho než starosti? Taky mě to občas úplně svírá. Důsledek několika úmrtí velmi blízkých osob. Dovedu si představit, ze se v tom dá utopit hrozne snadno.
Je psychicky nemocná. Takovým lidem nejde jen říct, že jejich starosti by člověk chtěl mít ať se zkusí radovat ze života. Tady pomůže jen odborník.
Hele podivej se na nejaky dechovy cviceni pri panickem zachvatu….nauc se to, a objednej se k nejakymu psychologovi!☺️
Neni to ostuda neboj, taky jsem po smrti v rodine mela pocit, ze ted storpo umru ja..Jakákoliv anomalie i kdyz to teba ani anomalie nebyla me vydesila do obřích rozměru….Ja brala i neco pres rok AD, a normalne jsem fungovala, neboj nebyla jsem nejaka sjeta nicka…mam i maly dite, praci, musela jsem fungovat. Ted uz prasky neberu ale terapie jednou za mesic nekdy za dva, mam porad a je ti supr! Obcas jeste se najede nejaka spatna myslenka ale umim si myslim s tim pracovat, zatim neprisel tak velky propad, ze bych se hroutila☺️
Kdyz budes chtit klidne mi napis zpravu!☺️
Jinak cystu v prsu mam taky a nic to neni, neboj cysty v prsou ma hodne zen. ![]()
Ahojky, tri roky dozadu jsem se rozvedla a odstěhovala se s dětma pryč. Začala jsem trpět panickyma Atakama, ty mám do teď jen sem tam když jsem sama doma nebo v období velkého stresu. Za rok máme svatbu s přítomným přítelem. Teď mě přepadla myšlenka, že zemřu, co když jdu do práce a už se nevrátím, co když děti už nevyzvednu a co když mě už neuvidí 😭 nevím co s tím počítám strachu z toho že se může něco stát. Všude okolo umírají mladí, nešťastnou náhodou nebo nemoci a mě to strasne vzalo a bojím se, o sebe, o děti, manžela budoucího 😭 😭 😭 co když tu dlouho nebudeme a nedožijí/je se svatby, léta, vidět vyrůstat děti?😭
Zažily jste někdo?