Strašidelný noční telefonát
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Strašidelný noční telefonát
Zdravím vás, dnes mi někdo v půl 1 ráno volal. Do telefonu se ozvalo toto „Mám tu bubáka, bojím se, že zemřu, vyřiďte mojí mamince, že jí mám ráda“, a na mou odpověď: kdo tam je? Co se děje, jak ti můžu pomoci?, bylo chvíli ticho a když jsem to dala na reproduktor a promluvil partner, najednou to dotyčná típla. No nebudu lhát, když jste rozespalí a tohle vám někdo po půlnoci řekne do telefonu, je to fakt neskutečnej šok… co to jakože safra bylo? Ještě musím dodat, že jsem před tím poslala smsku: „kdo volá?“, na kterou mi bylo vzápětí odpovězeno „já“. Což mi pak zpětně došlo, že si asi někdo udělal akorát tak p. tomej žertík a po nocích se nudí. Mé číslo je veřejné na google (firemní), což je teprve krátce, ale vzala jsem to sporadicky.. tak si říkám, jestli mi třeba někdo z konkurence chce dělat takovýhle nepříjemnosti? Co si o tom myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Aaaa díky za připomenutí…musímm napálit chlapa až přijede
úplně jsem zapomněla, že je apríl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heluska1992 No supr, to by možná dávalo smysl, ale je to teda pěkně de bil ní apríl! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych se pos*ala strachy a zbytek noci nespala, protože věřím na duchy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sylva993 píše:Že si máš vypnout na noc zvuk a nebrat telefon. Ftipálci byli a budou.
Zdravím vás, dnes mi někdo v půl 1 ráno volal. Do telefonu se ozvalo toto „Mám tu bubáka, bojím se, že zemřu, vyřiďte mojí mamince, že jí mám ráda“, a na mou odpověď: kdo tam je? Co se děje, jak ti můžu pomoci?, bylo chvíli ticho a když jsem to dala na reproduktor a promluvil partner, najednou to dotyčná típla. No nebudu lhát, když jste rozespalí a tohle vám někdo po půlnoci řekne do telefonu, je to fakt neskutečnej šok… co to jakože safra bylo? Ještě musím dodat, že jsem před tím poslala smsku: „kdo volá?“, na kterou mi bylo vzápětí odpovězeno „já“. Což mi pak zpětně došlo, že si asi někdo udělal akorát tak p. tomej žertík a po nocích se nudí. Mé číslo je veřejné na google (firemní), což je teprve krátce, ale vzala jsem to sporadicky.. tak si říkám, jestli mi třeba někdo z konkurence chce dělat takovýhle nepříjemnosti? Co si o tom myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sylva993 píše:
Ze by asi vtipek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MermaidMotel píše:
Tak to bych se pos*ala strachy a zbytek noci nespala, protože věřím na duchy.![]()
A duchové volají po nocích mobilem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, až ti bude volat příbuzný v seniorském věku, u kterého operace vyvolala delirium, to bude teprve strašidelný telefonát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MermaidMotel píše:
Tak to bych se pos*ala strachy a zbytek noci nespala, protože věřím na duchy.![]()
Kdybys četla Pratchetta věděla bys, že bubáci se bojí peřiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
A duchové volají po nocích mobilem?
Ne, ale jeho ten duch mohl trápit a dotyčný jen volal o pomoc po telefonu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sylva993 píše:
Pred tim? Pred cim, tim strasidelnym telefonatem? ![]()
- Citovat
- Upravit
Někdo si dělal srandu. Náhodné vytočil číslo.
Tátovi takhle už skoro rok volají dvě náctilete slečny a pravidelně se ho ptají na blbosti, domácí úkoly, pravopis, kdo je bůh a další…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fokulinka píše:
Zablokovat číslo a 🙋 🙋 🙋 🙋
A čtyřikrát zahajlovat? To pomůže?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit