Strašidelný noční telefonát

2
1.4.23 09:17

Strašidelný noční telefonát

Zdravím vás, dnes mi někdo v půl 1 ráno volal. Do telefonu se ozvalo toto „Mám tu bubáka, bojím se, že zemřu, vyřiďte mojí mamince, že jí mám ráda“, a na mou odpověď: kdo tam je? Co se děje, jak ti můžu pomoci?, bylo chvíli ticho a když jsem to dala na reproduktor a promluvil partner, najednou to dotyčná típla. No nebudu lhát, když jste rozespalí a tohle vám někdo po půlnoci řekne do telefonu, je to fakt neskutečnej šok… co to jakože safra bylo? Ještě musím dodat, že jsem před tím poslala smsku: „kdo volá?“, na kterou mi bylo vzápětí odpovězeno „já“. Což mi pak zpětně došlo, že si asi někdo udělal akorát tak p. tomej žertík a po nocích se nudí. Mé číslo je veřejné na google (firemní), což je teprve krátce, ale vzala jsem to sporadicky.. tak si říkám, jestli mi třeba někdo z konkurence chce dělat takovýhle nepříjemnosti? Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1455
1.4.23 09:17

Dneska je apríl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
1.4.23 09:22

Aaaa díky za připomenutí…musímm napálit chlapa až přijede :lol: úplně jsem zapomněla, že je apríl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.4.23 09:23

@heluska1992 No supr, to by možná dávalo smysl, ale je to teda pěkně de bil ní apríl! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.4.23 09:43

Tak to bych se pos*ala strachy a zbytek noci nespala, protože věřím na duchy. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.4.23 09:50
@sylva993 píše:
Zdravím vás, dnes mi někdo v půl 1 ráno volal. Do telefonu se ozvalo toto „Mám tu bubáka, bojím se, že zemřu, vyřiďte mojí mamince, že jí mám ráda“, a na mou odpověď: kdo tam je? Co se děje, jak ti můžu pomoci?, bylo chvíli ticho a když jsem to dala na reproduktor a promluvil partner, najednou to dotyčná típla. No nebudu lhát, když jste rozespalí a tohle vám někdo po půlnoci řekne do telefonu, je to fakt neskutečnej šok… co to jakože safra bylo? Ještě musím dodat, že jsem před tím poslala smsku: „kdo volá?“, na kterou mi bylo vzápětí odpovězeno „já“. Což mi pak zpětně došlo, že si asi někdo udělal akorát tak p. tomej žertík a po nocích se nudí. Mé číslo je veřejné na google (firemní), což je teprve krátce, ale vzala jsem to sporadicky.. tak si říkám, jestli mi třeba někdo z konkurence chce dělat takovýhle nepříjemnosti? Co si o tom myslíte?
Že si máš vypnout na noc zvuk a nebrat telefon. Ftipálci byli a budou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
1.4.23 10:20
@sylva993 píše:

Ze by asi vtipek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
1.4.23 10:32
@MermaidMotel píše:
Tak to bych se pos*ala strachy a zbytek noci nespala, protože věřím na duchy. :D :D

A duchové volají po nocích mobilem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.4.23 10:38

Zakladatelko, až ti bude volat příbuzný v seniorském věku, u kterého operace vyvolala delirium, to bude teprve strašidelný telefonát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42086
1.4.23 10:38
@MermaidMotel píše:
Tak to bych se pos*ala strachy a zbytek noci nespala, protože věřím na duchy. :D :D

Kdybys četla Pratchetta věděla bys, že bubáci se bojí peřiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.4.23 10:40
@AnastazieB píše:
A duchové volají po nocích mobilem?

Ne, ale jeho ten duch mohl trápit a dotyčný jen volal o pomoc po telefonu. :( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
1.4.23 10:51
@sylva993 píše:

Pred tim? Pred cim, tim strasidelnym telefonatem?  :think:

• Citovat
  • Upravit
7221
1.4.23 15:05

Někdo si dělal srandu. Náhodné vytočil číslo.
Tátovi takhle už skoro rok volají dvě náctilete slečny a pravidelně se ho ptají na blbosti, domácí úkoly, pravopis, kdo je bůh a další… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.4.23 23:10

Zablokovat číslo a 🙋 🙋 🙋 🙋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
2.4.23 23:13
@Fokulinka píše: