Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Misto rohliku zkus hodne rozvarenou ryzi, suchary, varenou mrkev. Prujmy bez zjevne priciny mohou souviset i s pateri - nemas problemy se zady? A cekala bych na vysledky steru. ![]()
No kdyby ti bylo fakt zle nech se hospitalizavovat daji ti kapacku s mineraly a vitaminy at nejsi dehydratovana to je nebezpecne..ledviny atd
Ja mela vodovy prujem porad a take nic nezabiralo. Známá mi poradila, ať si u dr vyzadam testy na celiakii. A ono světe div se. Bylo to tím. Trochu potvrzeno z krve a pak na gastru a po diete už dobře. Tak kdyby bylo stále vše ok řekla bych si o to.
Myslím, ze Hylaky se projeví až dyl, brala bych nepřetržitě a k tomu třeba to imodium (možno se zeptat v lékárně jestli je to možné, já myslím, ze mi to doporučovali nedávno při podobném problému - necelý týden). Vím, ze je to už otrávný, ale co třeba Covid? Příbuzná měla…v rodině měli prave průjem. Mladej jen průjem, teta občas zvýšena teplota a strejda s artrozou i teda šílenou bolest kloubu. Průjem ale měli všichni.
@Mkilus Takze zkusit jen tu ryzi a varenou zeleninu, mozna brambory a hlavne zadne suchary
?
Zkusila bych místo těch rohlíků rýži a i po troskach pit tu vodu z ní. Mně to pri salmonele zachránilo. A čekat na výsledky no.
@mapu Ryzovy odvar jsem vzdy davala detem jako miminum pri prujmech a taky uzasne pusobil. A jeste nam jedna nemecka lekarnice poradila nastrouhane zhnedle jablko a minimalne na virove prujmy ucineny zazrak.
Těhotenství mě napadlo také jako první. Trápilo mě totiž něco podobného celou dobu těhotenství a pak kojení.. Byla to pakárna.
Jinak také doporučuji zkusit vařenou rýži s mrkví a z lékárny Tasectan.
@Hobitka píše:
@Mkilus Takze zkusit jen tu ryzi a varenou zeleninu, mozna brambory a hlavne zadne suchary?
Zkusit ale kdyby se to opakovalo, třeba za měsíc určitě bych zasla na testy.
Dobrý den, prosím Vás, už jsem úplně hotová. Už týden ze mě jde jen voda. Jím pouze rohlíky, občas rozmačkaný banán. Nepomáhá NIC. Endiaron, hylak forte, uhli… maximálně mi krátkodobě zastaví průjem Imodium nebo Ercefuril. Jsem už zoufalá. U lékaře jsem byla, vzal mi krev, ta je prý úplně ok a ještě se čeká do pondělí na výsledky stěrů. Nemá někdo zkušenost, co to může být? Když neudržím ani rohlík? Jde ze mě jen žlutá voda
(omlouvám se za nechutný popis). Doktorku ještě napadlo těhotenství, ale ms má teprve přijít za pár dní…