Streptococcus agalactiae, přemnožení v pochvě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
21.11.17 22:24

Streptococcus agalactiae, přemnožení v pochvě

Ahoj, nedávno mi bylo zjištěno, že se mi v pochvě přemnožuje streptococcus agalactiae, gynekolog v nemocnici i můj mi řekli, že se s tím nedá nic dělat a ať se s tím smířím, ale přijde mi to divné, pokud vím, streptokok je nebezpečný. Navíc se opravdu nechci smířit s tím, že kvůli tomu musím mít neustále vložku a ten zápach je taky velmi nepříjemný… Stydím se kvůli tomu jít s klukem do postele (ještě jsem nikdy nebyla, tak ani nevím, kde jsem ho mohla vzít). Takže se ptám, opravdu se s tím nedá nic dělat a jestli dá a máte s tím některá zkušenost, co vám pomohlo? Děkuji za odpověď. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
21.11.17 23:31

@SayakoSWW ahoj já jsem streptokoka měla a gynekoložka mi na to napsala dafnegin globule a vaginální krém stejne značky a pomohlo to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.17 00:52

Ahoj, nebezpečný je spíš stafylokok, než streptokok, ale i ten si zaslouží léčbu. Také jsem kdysi měla a dostala jsem léky, ale už nevím jaké, je to hodně dávno, ale bylo to ok. Z volně prodejných věcí můžeš zkusit rosalgin, pokud si dokážeš udělat výplach.
anonym, pro mě intimní téma o zdraví

• Citovat
  • Upravit
Verun83
22.11.17 04:39

Posiluj imunitu. Doporucuju coriolus od mycomedica, drags imun od energy- tim muzes udelat i vyplach 20kapek do pul litru vlazne vody. Myslim, ze je i na streptokoky. Kupuju od energy. Pocitej s dlouhodobych branim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa