Streptokok a hemofil

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9805
22.2.16 12:23

streptokok a hemofil

Ahoj holky, mám dotaz, zda někdo nemá zkušenost, jak se zbavit těchto dvou breberek..Syn 3 roky nyní prodělal spalovou anginu, měl na 10 dní Ospen 400..minulou středu je dobral a v pátek už měl zase horečky, přitom nikde nebyl..tak dostal další antibiotika, protože z krve vyšlo sice nízké crp, ale vyšší počet bílých krvinek, takže v těle furt naka infekce..udělali mu vytery z krku a nosu..dneska jsem tam volala a závěr je, že má v nose streptokoka a v krku hemofila..nemáte někdo zkušenost, jak se toho zbavit? krom antibiotik? četla jsem o lichorerisnici, ale všude píšou, že to není pro děti :nevim: budu ráda za jakoukoli radu..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
22.2.16 12:53

Ahoj, dcera trpěla angínama často i syn. mají 8 a 1 rok. Dceři chtěli trhat mandle, vysoké aslo apod. Zašla jsem k homeopatovi, ten mi dal místo antibiotik lichořeřešnici, kuličky streptococsinum a merkulius. vše se bere týden. poté thymuline jako prevenci každé ráno. od té doby vždy řešíme angíny už takhle. aslo kleslo. kontrolní výtěry provádíme u dr. naposled měla dcera streptokoka na 4 křížky po dvou týdnech běžná flora.
Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.2.16 12:53

Lichořka je i pro miminka v sirupu i v tabletách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
22.2.16 13:07

@huanca a mohla bych poprosit o odkaz jakou lichorerisnici davas? a na ty homeopatika streptococsinum jsem koukala, ale nenašla jsem, že by byla volně prodejna :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.2.16 13:11

A nemuzes navstivit nejakeho homeopata? Ten ti vse proda, rekne davkovani udela banky diteti i laser. U nas to tak chodi a uz po tech bankach se vzdy ulevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.2.16 13:12

Neměl spíš streptokoka v krku a hemofila v nose? Jinak ty další atb podle mě nejsou na místě, leukocyty byly ještě pravděpodobně zvýšené po předchozí angíně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.2.16 13:13

Lichorka v tabletach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
22.2.16 13:17

@huanca kouknu jestli nějaký v okolí je..nemám s tím zkušenosti..dekuji
@tiedangel Nejsem si jistá, kterého měl kde :nevim: kdyby neměl zase 39 horečku, tak bysme k dr. nesli a ani na to nepřišli a další by nedostal..ale on 24 hod.po dobrani zase hořel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.2.16 13:24

Myslím, že ta horečka dost možná nebyla způsobená bakteriema, spíš se třeba přidala nějaká viróza. Nojo, obvoďáci a antibiotika, to je věčnej problém…jako doktor-mikrobiolog s nima pořád bojuju :? Spíš bych dala něco na posílení imunity. Teď už je aspoň bez horečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
22.2.16 13:29

Bojujeme s anginama od listopadu, podobne jsme to meli v prosinci, par dni po dobrani ospenu zpet horecky, dostal klacid, nezabral, angina se rozvinula a pres vanoce penicilin injekcne. Pak na doleceni jeste ospen. 3t v lednu ok, manzel prinesl z prace rymicku a kluk do tydne dalsi angina. Zinnat zabral okamzite. Na imunitu ma hlivu, vit C, laktobacily, colostrum… po celou tu dobu co marodi… tak jsem zvedava, jak dlouho vydrzi ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.2.16 13:31

Opravdu vam vsem doporucuji homeopata. Ja na to kdysi neverila vubec ale ted nestacim zirat. Vsecky ty trable jsme prozivali taky a porad dokola dokola. Anginy leceny antibiotiky se proste vzdy vraceji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.2.16 13:34

Pořádně doléčený angíny by se vracet neměly. Jinak, léčit angínu jen homeopatiky je dost o hubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
22.2.16 13:35

@tiedangel jó jo..měl jí jen v pátek a fakt jen zase vysokou teplotu, nic k tomu..žádný kašel, rýmu..hooodne sem ty antibiotika zvažovala, ale chlap mě přesvědčil, že když vyšla krev na prd, tak je dáme a ráno mi říkala sestra, že je dobře, že jsme je nasadily kvůli těm mrcham :nevim: na imunitu mám doma imunoglukan..tak ho zase nasadime.. @LLLL ty jó to je taky antibiotik do takovýho telicka :,( já z nich mám hrůzu, nejsem antibiotikovy typ..nerada je nasazuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.2.16 13:38

@tiedangel kdyz je to i pod kontrolou obvodni dr ktera dela kontrolni stery z krku a potvrdi ze je nalez negativni tak to o hubu neni. A vraci se anginy po atb proto, protoze se neodstrani priciny, proc se ty anginy vyskytuji a to je imunita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
22.2.16 13:45

@gargamelinka no presne tak. Takovy koktejl jsem snad nemela za cely zivot dohromady, mladej to zvladl za tri mesice :/
Nad homeo stale premyslim, rozhodne tim nehodlam resit nastalou anginu, tu jedine atb, ale spis tim prave predchazet… Taky si rikam, ze se ted vymarodi a bude to v pohode, prvni rok ve skolce… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí