Stres a asi úzkosti

Anonymní
30.1.24 18:47

Stres a asi úzkosti

Zdravím všechny,
Předem se omlouvám jestli toto téma sem nepatří, ale potřebuju se vypsat…
Už několik dní mám problémy. Bolí mě hlava, silné bolesti hlavně po ránu (i když jsem včera spala 10 hodin). A žiju v neustálém napětí a strachu, ani nevím pořádně z čeho. Mám stavy, kdy mě buší srdce, nemůžu se nadechnout a podléhám panice. Nevím jak to zvládnout, hlavě když mě to přepadne ve škole. Jednou to bylo tak intenzivní, že jsem myslela že umřu. A často se motám, někdy mi je špatně na zvracení (hlavně když jedu busem do školy a na zastávce). Ještě mi není 18, takže není normální mít takový stavy.
Napadla mě stresová příčina. Žiju dlouhodobě ve stresu. Ale vůbec nevím co mám dělat. V rodičích momentálně nemám podporu takže jsem na to sama 😭. Měli jste někdo něco podobného? Popřípadě jak jste to řešili?
Moooc díky předem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7148
30.1.24 19:05

Kočko, pokud by jsi chtěla, napiš mi soukromou zprávu.
Můžu ti poradit dýchání a můžeme probrat co přesně tě trápí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
30.1.24 19:26

Zkus si stahnout aplikaci Nepanikar - me podobne stavy rozjel Covid. Resim to i s psychologem, ale tohle je ta prvni pomoc, kdyz je mi ouvej treba nekde mezi lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5960
30.1.24 19:39

Kolik ti je? Jestli ti bude brzy 18, tak to vydrž na volně dostupných lékách na úzkost a úderem narozenin, utíkej na psychiatrii pro léky. Pak můžeš přidat psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí