Vleklá bolest v krku

3175
30.1.24 18:31

Vleklá bolest v krku

Pokud by někdo řešil to samé nebo ny dokázal poradit, budu ráda. Pokusím se stručně popsat situaci. Vše začalo šíleným pálením v nosohltanu. Spustila se rýma a kašel. Po týdnu se ulevilo, začala jsem normálně fungovat, lehce a vše se zhoršilo, bolest svalů, únava a řezání v krku šílené. Přes víkend i otekly mandle. Joxem splaskly. U dr. v krku pohledově celkem dobré. Dělali vyter. Po trech dnech mi bylo řečeno, že z laboratoře volali, že mam přijít na vyter znovu, ze s tim meli nějaký problem. U dr. udelan uz jen streptest - negativní. Ale kapala jsem uz 3 dny bendovky. Po krku mi putuji ruzne zdurele fleky a boule. Vcetne horniho patra. Bolest silena a to nejsem zadny bolestinek. Covid test negativní. Covid jsem mela v prosinci.
Uz je to 3 tydny a porad se mi zduřuji místa v krku, na bocích jazyka apod
Kloktam, cucam. Bolest trochu ustupuje pres noc v klidu nebo po ibalginu v krajní nouzi. Je to tak silene divná Nemoc. Dr.na Orl rikala chripka. I pokaslavam. Uz nemůžu. 2 deti. Clovek nemuze jen lezet.
Mohla by to být mononukleoza? Ebv mam ale v protilatlach jiz davno, ale nevim ze bych mela mononukleozu…
Díky moc za nějakou radu.
Zítra se chystám opět na orl. Mám zduřelou jednu stranu krku, ale nevypadá to tak hrozne, jak to boli… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
30.1.24 18:40

Crp po tydnu nemoci co jsem lecila doma bylo 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.1.24 18:55

Uz jsem tady s tim trochu trapna, ale misto haseni priznaku proste podpor imunitu.
Tvoje telo ocividne nezvlada.

Ja lecim vse ceckem, v krizi fakt kratkodobe (3 dny, pak snizim) klidne 4000 mg, zinek 50 mg, decko 2000 iu, no a k tomu vse co zabere - prolivat se medem, skvela je cibule/stava, echinacea, zensen, lichorerisnice, kurkumin, quercetin, glutathion…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
30.1.24 19:05

Jo nezvládá. Od dětí mě vše skoli. Jsem nemocná často. Jaky vit. C doporučujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
30.1.24 20:19

@Lucie_Sx dnes v 19:05
0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.1.24 20:28
@hipisek84 píše:
@Lucie_Sx dnes v 19:05 0

Beru od Medpharmy 1000 mg.
Pry ty flavonoidy zpusobi, ze ho organismus povazuje za prirodni. A s pozvolnym uvolnovanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
30.1.24 21:44

Měla jsem minulý rok něco podobného, dokonce mi řekli, že určitě mononukleóza. Po třech týdnech prý mono ne a nevěděli, co to je. Akorát já měla crp 200, uzliny zduřelé i v podpaží, v tříslech,… Podstoupila jsem snad všechna vyšetření, vleklo se to několik týdnů a stejně se na nic nepřišlo. :nevim: Ale od té doby marodím prakticky pořád, akorát už to není tak šílený stav. Vyšetřená i na imulogii, také nic. Tak ti přeji brzké uzdravení a lepší průběh, než mám já :kytka: Zkoušela jsem vitamíny, bylinky, probiotika, vše dlouhodobě a stejně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
30.1.24 21:45

Jo a jediné co mi ulevovalo, klasická Vincentka. Pít, kloktat, proplachování dutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 16:53

Myslíte, že to zvládnu sama doma, nebo jít k lékaři? Moc se mi nechce, dnes jsem první den v práci po neschopence, byla jsem z jiného důvodu, ale krk mě bolí od čtvrtku :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.25 05:56

Bolest tela

Zdravím,
z dovolením se přidám at nedělám nové vlákna.
Od dubna jsem nemocna snad každý měsíc, boli mě v krku, klouby.. ted jsem dostala horecku, zimnici.. z ničeho nic, bez rýmy a kašle. U doktora jen CRP 18 tak mi dali antibiotika :nevim: spis nevim co s tim a jak dal?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex