Střevní chřipka a tekutiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10652
25.6.12 11:10

střevní chřipka tekutiny?

Zdavím maminky, prosím radu…o střevní chřipce u malých dětí jsem si tady toho přečetla dost i nám dnes řekl náš Dr. ale nic nám nepomáhá :( 4 dny je starší syn bez jídla pije málo (tak 250ml /den) a má průjem a večer zvrací…náš lékař řekl střevní chřipka, dávat po lžičkách čaj + minerálku, a piškoty…nic nechce…je unavenej pořád polehává. tekutiny do něho nedostanu:(. Asi náš lékař ví co dělá, ale nemáme raději zajet do nemocnice? :nevim: vítěr ani krev nám tu nebrali :think: děkuji moc za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
25.6.12 11:24

Pokud se to nelepší, jela bych do nemocnice - nebo bych tam alespoň zavolala. Je to pár dní, co zemřel roční chlapeček - zvracel, měl průjem, rodiče jeli do nemocnice, ale tam s ním nic nedělali a druhý den zemřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
25.6.12 11:42

Ahoj, nás zachránil před kapačkami roztok ORS 200 od Hippu. Je prodejný v lékárně, ale už nevím, kolik to stálo. Ale hlavně, že pomohl. Syn nic nechtěl pít, doktorka nám řekla, že když do odpoledne nebude situace lepší, pošle nás do nemocnice, ale poradila nám tohle. Po lžičkách to pil a tím si doplní elektrolyty. Tak to zkus, pokud to nepůjde, tak bych taky jela do nemocnice.
Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.6.12 12:01

@ynax právě mám taky strach očkovaný proti rotavirům není :nevim:
@cz-pida díky moc (to jsem tady taky někde četla že to pomáhá) tak skočím do lékárny a uvidíme snad to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
25.6.12 12:28

Ještě existuje Kulíšek, je to nějaký rhydratační nápoj, taky se prodává v lékárně. U nás zabrala ledová Cola po lžičkách, tu bych taky zkusila. Třeba mu zachutná a dá si radši než čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.6.12 13:20

@Kacka2 to jsem chtěla ale dr. nedoporučoval pže je v tom dost cukru a to říkal že zhoršuje průjem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
25.6.12 14:40

A co zkusit mu podávat pití ve stříkačce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkaPK
25.6.12 17:54

bylinky

Ahoj Pavli,
určitě bych také zkusila Colu a to studenou a po lžičkách, ta mi zabírala na staršího synka vždycky. Podle toho co dělá nebo spíš nedělá Tvůj lékař, tak si myslím, že si sám neví moc rady. Máte také teploty? Radí ti aby jsi malému dávala piškoty, které obsahují plno cukru, ale nedoporučuje ti Colu kvůli cukru..takže si také protiřečí.. Já z mých zkušeností používám bylinky. Zatím mám s nimi jen dobré zkušenosti a použila jsem je jak na svého 14letého synka, tak i na 11 měsičního:-) na sebe také.. atd. Do lékárny už téměř nechodím, jen pro nápast:-)

• Citovat
  • Upravit
sarkaPK
25.6.12 17:58

bylinky

Promiň, chtěla jsem to tam dát jen jednou, ale nějak mi zazlobil internet.
Jestli už je větší, tak mu za pití zkus něco slíbit co má rád..

• Citovat
  • Upravit
10652
25.6.12 18:59

SarkaPK mno už je to lepší…vypil černý čaj asi pul flasky (i když jsem mu ho musela osladit trochou šťávy :oops: ) a asi 4 piškoty takže docela dobrý zatim nezvracel čekám na večer :( poslední dobou nám zvrací večer ve spaní :| hele o mém dr. to je škoda mluvit:-/ jako mám ho ráda ale kolikrát nevím co si myslet…myslím že je to odborník ale někdy podle mě není důsledný nebo nevím :think: ale rok a půl jsme chodili tak nějak v různých intervalech k němu že malej zvrací a vždy to něčím okomentol ale neřešil..až jsem si vydupala aby nás poslal na gastro, nejdřív že nás pošle na krev a z toho zjistili že má alergii na mlíko…po takový době chudák malej :( stačilo zavést dietu a je bez zvracení (teda ne uplně ale je to mnohem lepší) a bez vyrážky hlavně :cert: tak mě to docela naštvalo že na to nepřišel dřív :-/nebo spíš že nás někam neposlal atd.

a jaký bylinky dáváš? já jsem raději taky nejdřív pro bylinky, homeo a pak teprv léky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí