Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ona nemyslí minerálku jako minerálku, ale ona myslí minerální vodu neperlivou
asi tedy
@tumpach
achá… to je poměrně důležitá informace
a ještě tedy-abych nekoupila nějakou blbost-přímo kdo je dělá bo název by jsi nevěděla? prosím a děkuju ![]()
Magnesia dělá neprerlivou, myslím si, že i matonni, ondrášovka, je to tam na nich napsaný nebooj
Opravdu děkuju, hned jak to mládě vstane tak poletíme nakoupit aby mi tu nepošla žížňou
dík moc
@nevsik píše:
Opravdu děkuju, hned jak to mládě vstane tak poletíme nakoupit aby mi tu nepošla žížňoudík moc
nemáš zač
Ahojky,
náš prcek měl 2 dny průjem a jelikož sousedův kluk skončil v nemo volala jsem dr. co mám dělat. Ona doporučila neperlivou Mattoni ledově vychlazenou až tam budou krystaly a pak dávat po lžičce, prý se tím dítě lépe zavlaží nebo jak to napsat než z nemrazené minerálky
.
Chci se zeptat zkoušel někdo u zvracení magnesii neperlivou? Je tam víc hořčík takže nevím jestli se může u zvracení a průjmů
@Anonymní píše: Více
U zvracení a průjmu je důležité přijímat jakékoli tekutiny, ať už je to voda, čaj, cola nebo minerálka. Naopak navrácení minerálů do organismu je žádoucí, takže pokud to udržíš, klidně si dej.
Ahojte
nějak se v tom nevyznám a samo o víkendu dr nedělá tak se obracím na vás. Plus je problém že mrkvovou šť. mi mládě do pusy nevezme a na bublinky se tváří tak že bych se nenapila snad ani já
máte pro mě někdo nějakou radu, moooc prosííím!
prosím vás, máte s tím někdo zkušenost? Dcera má už 3-tí den průjem a dr mi poradila ať jí k pití dávám buď mrkvové šťávy nebo minerálku… ale-jakou? normální magnesii nebo stačí jemně perlivá nebo co která