Teplota a zuby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
22.6.12 11:48

teplota a zuby

Ahojky holky, malý (skoro 8 měsíců) má od úterý teploty většinou do 38,večer nad 38.dám sirup a do rána dobré a pak znovu. Dole má úplně vidět 2 zoubky ale ještě se neprořezaly, může to být k zoubkům? a můžeme jít chvilku ven? od úerý venku nebyl, bylo strašné horko, ale dnes je tu venku příjemně. kdežto doma máme pořád na zdechnutí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
22.6.12 12:00

Může, nemusí… může to být začátek šesté nemoci…ven bych asi nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
22.6.12 12:15
@Eva B. píše:
Může, nemusí… může to být začátek šesté nemoci…ven bych asi nešla…

co je to šestá nemoc? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.6.12 12:39

Dítě má 3 dny horečky a pak se osype vyrážkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.2.14 08:32

Holky, ráno se malý vzbudil a měl 38,7 teplotu bez odečtu..kolik se odečítá? kolik teda měl? má to určitě ze zůbu, půl noci křičel, tak jsem mu namazala zoubky a pak to bylo lepší, ráno ta teplota :( mám hned něco podávat nebo počkat??? teče mu nudle, červené líčka, ráno vypil jen trochu mlíčka..všechny příznaky zuby, ještě si pořád dává prstík do pusy…takže to je určitě ze zubů…jen teď nevím jestli mám dávat hned něco na snížení teploty, malý má 18 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
23.2.14 08:40

Když se měří do zadečku tak se odečítá 0,5 stupně. Když to jsou zoubky dala bych určitě něco na bolest a teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.5.15 12:09

Ahoj maminky,
malý má 9 měsíců a 7 zubů venku. Pokaždé byl nevrlý a slintal, ale bez teplot. Od včera má teploty okolo 38°C. Srážím paralenem a nurofenem. Ale zase vyskočí. Nemá rýmu, nekašle, nesoplí. Ale hrozně slintá a ručky pořád vražené v puse. Tak jsem si říkala, že to může být zubem. Jenomže v pusině jsem žádnou bouli nevypátrala :nevim: Šestou nemoc už měl, tak ta to nebude.
Je možné, že má tu teplotu v kuse :nevim: a jak dlouho to může trvat :nevim: jinak papá, hodně pije a občas si trošku pohraje. Ale je hrozně nevrlý a ukňouraný.

• Citovat
  • Upravit
1482
7.5.15 16:54

@Twitter Já nevím, ale asi bych nekombinovala paralen a nurofen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.5.15 17:08

@Ostružka tak jsem byla vždy poučená od pediatra i na pohotovosti. Dává se to co 4 hodiny nastřídačku. Anebo co 6 hodin jeden druh. Tohle vím naprosto s jistotou. (a na mysli mám paralen čípky)
Každopádně jsem už našla ten zoubek :dance: a je prořezaný, měl tam i trošku krve. Teploty má, ale už pod 38 a je teda hrozně nevrlý a uslintaný. Možná mu ještě někde nějaký leze. Protože horní 4 mu taky lezly všechny naráz.

• Citovat
  • Upravit
1482
7.5.15 17:22

@Twitter tak to jo, tak pardon :mavam:, chuděrka, tak ať je brzo líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.5.15 18:12

@Ostružka v pohodě :) akorát jsem se u dětí zatím nesetkala s teplotama u zubů, tak nevím, jak dlouho můžou trvat :think: Dnes je to 24 hodin. Hlavně že to není nějaká angína nebo tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA