Střevní patogen v 19tt

3
11.7.16 12:25

Střevní patogen v 19tt

Dobry den, v patek jsem byla u dr. Prisly mi vysledky na výtěr. Jedna se o strevniho patogena. Dr mi rekla, ze za 30let praxe, se s takovyma vysledkama nesetkala. Nevi vlastne co to je. Volala do nemocnice, kde ji rekli, ze ma udelat dalsi stery a odbery krve. Ted cekam tyden na vysledky a mam strach aby se neco nestalo s miminkem. Nesetkala jste se nektera s necim takovym? :,( jsem docela zoufala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
11.7.16 12:34

O střevního patogena kde? ve stolici, v pochvě, moči? Těžko říct, jaký konkrétní střevní patogen by to byl. Ale pokud ho máš třeba v moči a pochvě, tak se myj hned po velké. Utírání nestačí. Někdo ale může mít dokonalou hygienu, ale přesto díky špatné imunitě má problémy se zavlečením e coli a podobně. Miminku by se nic stát nemělo, ale musí se nasadit zřejmě antibiotická léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.7.16 12:38

Nasli mi ho v pochve, pritom moc mam cistou. Opravdu se snazim dodrzovat hygienu. Zatim mi na leceni nedala vubec nic. Jen az pujdu k Apolinari, tak mam papir, ze doporucuji porod cisarem. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
11.7.16 12:42

@KriKti aha, tak to asi musí být hodně silná bakterie. Na léčení bych trvala, protože kolikrát mohou bakterie vyvolat předčasný porod a i horší věci. Docela by mě zajímalo o jaký patogen se jedná, že se s ním lékařka nesetkala. Já mám také zkušenost se zavlečením střevních patogenů, ale po antibiotikách se to zaléčilo a od doby, co mám hygienu přehnanou se mi to už nevrátilo. Akorát streptokok B, toho se zbavit nejde ani antibiotikama, ale to má dneska pomalu každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.7.16 13:01

Dekuji moc. Radeji zitra pojedu do nemocnice. Tahle doktorka uz toho dost zanedbala, tak to radeji nebudu riskovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí