Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojda holky.Nas malej uz ma treti den stridave teploty rozmezi 37,5-39,4.Vcera jsme byli u doktorky a CRP 34.Tak zatim antibiotika nenasadila.Ja uz jsem na nervy. Normalne na teploty netrpi.
Tak je vzdycky par hodin v klidu a pak naraz topi jak kamna.Tak davam na stridacku Paralen a Nurofen. A kdyztak zabal kdyz uz je fakt grogy.Krom rymy a ttochu podrazdene v krku co koukala doktorka mu nic neni.
Nemel jste to nekdo u deti a jak dlouho to trvalo? Ja to vubec neznam. ![]()
Jinak ma tri roky a zuby uz ma vsechny.
Může to být 6. nemoc, to by už měla horečka zítra přejít, pokud neklesne, zajela bych už určitě doktoru.
Pokud nemá žádné jiné příznaky, tak by to mohla být 6. nemoc, jak už psaly dámy výše. To by zítra teploty odezněly a dítko se celé opupínkuje jako bys ho poďobala růžovým fixem.
Pokud má dítko i jiné příznaky (kašel, rýmu a pod.) tak, pokud teploty ještě zítra budou skákat k 39, tak bych určitě řešila s doktorem - nebo v pondělí u pediatra.
Jej holky. Vytvorily se mi ty temata dvakrat.Ted nevim jak smazat. V druhem jsem to podrobneji popsala.Ted nevim jak smazat
moc dekuji za reakce
Pokud teploty litaji, tak to vypada spis na virozu a je pravdepodovne, ze zitra uz bude lepe.
Hodne pit a tabletu nejlepe nad 39 nebo na noc.
Tak u nás to samé, syn v pátek 38.C v sobotu nic a dnes 38,4C a nema průjem, zvraceni ani rýmu a kašel. Mysleli jsme, že je to z horka, ale na slunku nějak nebyl.
Nam nakonec zabraly cipky.Mel teploty tri dny a pak naraz nic