Nachlazení, studené ruce, nohy, teploty, bolest svalů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Alisa25
15.2.14 20:18

studene ruce,nohy,

Ahoj uz od stredy bojuji s nejakym nachlazenim nebo chripkou nevim. Zacalo to ve strefu malou rymou a ve ctvrtek se mi pridaly teploty, zatuhlost svalu, unava. V prubehu nemoci mivam studene nohy, ruce,, nos a pichani ve stehnech. Nevite prosim cim to muze byt a co je na tyto priznaky dobre? Diky moc za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2715
15.2.14 20:24

Já mám studené ruce i nohy už asi 10 let a ačkoliv jsem na to vyzkoušela všechno možné, nepomohlo nic. Chodila jsem i po různých vyšetření a když mi nikde nic nenašli, tak mi nakonec obvoďák řekl, že je to normální. No.. tak asi jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
15.2.14 20:34

@Janulka1989 manžel na to trpí také, nyní ho častěji začala bolet lýtka tak začal nosit klasické medicínské stahovací punčochy na podporu toku krve
a předevčírem se ptal, jestli možné, aby se mu díky tomu začaly lépe prokrvovat chodidla, protože prý je ted už nesnese pod peřinou a musí větrat :mrgreen: doposud totiž musel usínat budto po koupeli nohou v horkém lavoru nebo s horkou vodou v pet lahvi pod peřinou, prostě se studenýma nohama neusnul

takže zkus to, ty stahovací punčochy

@Alisa25 čím to je nevím, ale je to tak nějak norální. tělo prostě nahán krev tam, kde ji potřebue nejvíc a to momentálně periferie nohou a rukou nejsou.
až odezní nachlazení vše se vrátí do normálu
můžeš ještě zkusit nahřívat ruce i nohy v lavoru s horkou vodou, uleví to kupodivu i nosu a bude se ti i lépe dýchat
když mám rýmu tak ač nerada meju nádobí ručně, právě proto že pak můžu chvíli normálně dýchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.2.14 20:34

Vezmi si na spaní ponožky. Mně se to osvědčilo. Taky se mi špatně prokrvují nohy a tohle vždy zabrání tomu, abych se ráno probudil se solidním náběhem na nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.2.14 20:35

@Janulka1989 zkousela jsi ginkgo bilobu (Jinan dvoulaločný)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.2.14 20:37

@Alisa25 v detstvi mi vzdy pri nachlazeni naparovali nohy, takze je to zrejme normalni jev, jak pise @princeznaII . Pro vetsi efekt lze do vody pridat mlete horcicne seminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
15.2.14 20:38

Studene ruce a nohy souvisí většinou s oslabenými ledvinami, a následně je třeba náchylnost k zánětům dutin, středouší, moč. ústrojí apod. Proto při nachlazení doporučují i tradiční lékaři ponořit ruce až po lokty a nohy na 20 min do horké vody.
Dlouhodobě bych zkusila takový problém řešit bylinkami, osobně mám výbornou zkušenost s Jonášovými přípravky www.joalis.cz nebo s tradiční čínskou medicínou www.patentnimedicina.cz . Vždy ale úspěch léčby závisí na dobré diagnoze.
Hodně štěstí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2715
15.2.14 20:41

@AniNevim Jj i tu jsem zkoušela, poctivě jsem zobala 3 měsíce a žádná změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.2.14 20:46

@Janulka1989 hm… mne celkem pomohla, ale i tak mam chladnejsi ruce, uz ale ne ledove. Mozna to ale bude i tim, co napsala @Markéta Fe, protoze ja jsem prodelala zanet ledviny, byla jsem lecena v nemocnici a ted cas od casu srkam ledvinovy caj. Tak je mozne, ze problem „se resi sam“, nez abych o tom vedela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
15.2.14 20:54

Studene ruce a nohy mam od snizene fce stitne zlazy asi uz 20 let :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
15.2.14 21:08

@AniNevim Právě teď piju čistící ledvinový čaj, tak uvidím, jaké to bude po něm… jinak štítnou žlázu mám v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
15.2.14 21:13

@Janulka1989 tak pak uz gingko biloba, to pomuze casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
15.2.14 21:16

@garda Tu už jsem brala celkem dlouho, jak jsem psala, ale nezaznamenala jsem žádné zlepšení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.2.14 21:22

Už to tu bylo, ledviny, denne horka lázeň se soli a to v dobe mezi 17a19h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
15.2.14 21:31

@Saroya Zkusím to, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie