Studim vysoké školy při práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
20.9.16 14:20

@surikataXY tady u nas je to na stridacku obden to bych brala. Ja bych si ted na materske stihla este udelat socialni rekvalifikacni kurz abych mela neco v ruce. Psala jsem mail pani reditelce v dd a rikala ze by me barskde vzali pid podminkou ze si tu skolu doddelam.ty vychovatelky vetsinou nemaji vystudovany obor a jelikoz se zmenil zakon tak si to ted na stare kolena musi dodelavat navic specialnich pracovniku je malo nikdo to nechce delat ja se ale hrozde bojimtoho ze uzbudu prijata do prace a treba v pulce tretaku me vyhodi ze skoly a pak i z prace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 14:44

Chodím do práce na plný úvazek (jsem 11 hodin z domu), mám doma 3 děti, absolutně žádné hlídání (manžela nepočítám) a začínám na VŠ. Všechno je jen o prioritách, zadarmo to nebude, ale prostě to chci udělat, tak dostuduju i kdyby nevím co.
S jedním dítětem, na RD a se zázemím? Nevím, proč bys to nezvládla :nevim:

Inko XX - nemusí všichni vědět všechno

• Citovat
  • Upravit
9556
20.9.16 15:37
@Ga Briela píše:
@surikataXY tady u nas je to na stridacku obden to bych brala. Ja bych si ted na materske stihla este udelat socialni rekvalifikacni kurz abych mela neco v ruce. Psala jsem mail pani reditelce v dd a rikala ze by me barskde vzali pid podminkou ze si tu skolu doddelam.ty vychovatelky vetsinou nemaji vystudovany obor a jelikoz se zmenil zakon tak si to ted na stare kolena musi dodelavat navic specialnich pracovniku je malo nikdo to nechce delat ja se ale hrozde bojimtoho ze uzbudu prijata do prace a treba v pulce tretaku me vyhodi ze skoly a pak i z prace :(

tak když se tak strašně bojíš, tak do toho nechod no? nevim co chces slyset?
ja zacala VŠ, když mela mladsi 2 roky, ted koncim Bc studium, mam dve deti, chodim do práce, ucim se jen vecer, když deti spi, hlidani přes den nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.9.16 15:39
@Anonymní píše:
Chodím do práce na plný úvazek (jsem 11 hodin z domu), mám doma 3 děti, absolutně žádné hlídání (manžela nepočítám) a začínám na VŠ. Všechno je jen o prioritách, zadarmo to nebude, ale prostě to chci udělat, tak dostuduju i kdyby nevím co.
S jedním dítětem, na RD a se zázemím? Nevím, proč bys to nezvládla :nevim:Inko XX - nemusí všichni vědět všechno

skvělý přístup :potlesk:
je to jen a jen o prioritách a srovnat si v hlavě myšlenky. pokud se dopředu budu pořád bát, že to neudělám, tak to opravdu neudělám…

zakladatelce bych v prvé řadě radila, aby se začala připravovat na přijímačky, dostat se na tyto obory není zase jen tak, jak už jsem psala, bývá tam mnoho zájemců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze