Studium Bc. učitelka v MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium BC učitelka v MŠ
Ahoj, mám pedagogickou školu a ráda bych si dodělala vysokou. Alespoň Bc učitelka v MŠ. Jen bych ráda věděla, zda mi to k něčemu bude, měla bych vyšší plat než jako učitelka v MŠ se středním vzděláním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dnes hledala tu stejnou informaci a dočetla, že moc velký rozdíl není.. Ale nevím nikdo nechce uvádět plat jen naznačoval, tak nevím
. Sice teď teprve studuji předškolní, ale chci i dále, proto zjištuji co by pomohlo i k lepšímu platu
. Co jsem dočetla, tak více mají Mgr.. ale uvidíme co napíšou z vlastní zkušenosti holky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.kurzy.cz/…lky-ucitelu/
ucitelka v ms se strednim vzdelanim je nejcasteji razena do 8. platove tridy, s vs vzdelanim do 9. platove tridy-plati pro nesoukroma skolska zarizeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I se středoškolským vzděláním můžete byt zařazena v 9. platové třídě, záleží na náplni práce. Málokterá učitelka je v dnešní době zařazena v 8. platové třídě. U vysokoškolského vzdělání se zařazením do 9. platové třídy se neodečítá praxe.
- Citovat
- Upravit
Co se týče magisterského vzdělání, i když budete vystudovaná Mgr., a vaše nadřízená pouze Bc. či se středoškolským vzdělání, tak šance že by Vás zařadila do platové třídy pouze podle dosažení vzdělání je minimální. Málokterá ředitelka zařadí učitelku do stejné platové třídy jako má sama ona. Papír je jedna věc a jak se říká snese vše, ale realita je úplně jiná…
- Citovat
- Upravit
Záleží na tom v jaké platové třídě budeš zařazená. U nás jsou učitelky s maturitou i s Bc ve stejné platové třídě, protože mají stejnou náplň práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že výška ve školce je asi zbytečná. Fakt teprve studuji 1.rok,ale co jsem načetla tak asi ano.. Jedině co mě napadlo, pak pokud mi to půjde tak potom na Bc spíš s jiným zaměřením, uvažuji o speciální pedagogice, ale to je ještě daleko pro mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit