Asistent pedagoga - Hodonín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To by mě taky zajímalo, dívala jsem se na něj. Ale trochu mě zaráží to, že ho můžou dělat i lidi se základním vzděláním. To jako fakt můžu dělat asistentku a mít jen ukončenou Zs? Chtěla jsem se prihlásit, ale rádií bych spíš někam do Brna. Aby to nebyl jen nějaky pseudokurz
jsem ještě rok na RD a vracet se do bývalé práce nechci. Odkud jsi?
- Citovat
- Upravit
Právě že i tato organizace nabízí akreditovaný kurz MŠMT, tak snad to nebude nějaký pseudokurz a působí i v Brně a jiných městech
mám i známé, které ho absolvovaly a práci našly
ano a co vím a četla jsem, tak stačí pouze základní vzdělání, či výuční list nebo střední dokončená bez maturity. Právě kurz potřebné vzdělání doplní
já jsem z Hodonína.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
kurz asistenta mám již hotový. Ale je teď právě problém najít práci, jako asistent. Nikde neberou, už se o to pokouším půl roku. Dělala jsem si kurz v Brně, Scholaservis.cz. Moc super lidi, pomůžou. Bála jsem se toho, ale pak to bylo jednoduché. Nenechají Vás v tom.:-) Jsme z Hodonína.
- Citovat
- Upravit
@Enicka Ahoj..jsem taky z Hodonina a premyslim o kurzu.Jen sem nikde nezjistila jestli je primo i tady v HO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky
Nechystáte se některá na kurz pedagogiky pro asistenty pedagoga v Hodoníně? Máte některá z Vás tento kurz už dokončený?

Děkuji