Studium na VŠTE v Českých Budějovicích

24.7.18 13:01

Studium na VŠTE v Českých Budějovicích

Od září nastupuji na tuto školu na obor ekonomika podniku v kombinované formě studia. Je tady někdo, kdo tuto školu studuje také dálkově a řekl by mi, jak často se chodí o víkendech a od kolika do kolika hodin? Budu dojíždět přes 200km, tak se ptám kvůli hledání ubytování, na jak dlouho se ubytovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
31.7.18 14:17

Ahojky, já studuji taky EP kombi na VŠTE. Mám za sebou 2 semestry. Rozvrh je nepravidelný, někdy to vychází 1× za 14 dní, někdy pár víkendů po sobě. Já dojíždím cca 170 km a dá se to. Občas přespím, občas vynechám přednášku a občas si to dám na otočku sobotu i neděli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 15:00

A chodí se pravidelně sobotu i nedĕli nebo někdy pouze jeden den z toho? A jestli se mohu zeptat, kde jste byla ubytovaná, koukala jsem na ubytovnu Hochtief, ale nevím, zda-li to není taková ta klasická ubytovna ( ukrajinci apod.) Já budu dojíždět kolem 150km, těch 200 jsem napsala omylem, protože jsem to počítala, když jsme jeli na Lipno, tam je to od nás těch 200km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 15:04

A od kolika do kolika je výuka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 16:12
@Renull píše:
Ahojky, já studuji taky EP kombi na VŠTE. Mám za sebou 2 semestry. Rozvrh je nepravidelný, někdy to vychází 1× za 14 dní, někdy pár víkendů po sobě. Já dojíždím cca 170 km a dá se to. Občas přespím, občas vynechám přednášku a občas si to dám na otočku sobotu i neděli :D

Mohu Vám napsat soukromou zprávu, abych se Vás ještě mohla zeptat na pár věcí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
31.7.18 21:28

Neslo by prosim info napsat verejne?take by me zajimalo.dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 22:04
@Jindrova25 píše:
Neslo by prosim info napsat verejne?take by me zajimalo.dekuji :)

Také v září nastupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.7.18 22:20

Nechodí se pravidelně, ale ted jsem se dívala na rozvrh září 2017 a tam to víceméně vycházelo každých 14 dní :lol: Občas je to jen sobota.
Např. 30.9. byla výuka od 8 do 13, ale 14.10. od 15 do 18 h, takže vážně se to nedá zevšeobecnit.
Jinak Hochtief je přesně ta ubytovna s ukrajinci :D Ale pro studenty je vyhrazené horní patro a na to přespání se to dá (já to teda riskla jen jednou, ale holky tam běžně přespávají).
Klidně se ptejte, před rokem jsem řešila přesně tyhle otázky taky. Soukromou zprávu můžete poslat, ráda pomůžu, když budu vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.7.18 22:50

A celkem za semestr to bylo 13 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
1.8.18 09:40

@janicka1985 dobry den,nenastupuji, zvazuji studium,ale premyslim,zda bych to casove s detmi zvladla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
12.8.18 09:40

Holky,patky se nechodi,jen ty soboty?nemohu najit odkaz na ten rozvrh…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.8.18 10:41

@Jindrova25 Pátky se nechodí. Výhradně jen soboty a neděle, a to rozhodně né každou.
Rozvrh nikde není, ten najdeš v informačním systému, ale tam se dostanou jen zapsaní studenti.
Tak jak ses rozhodla? Zkusíš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
31.8.20 19:43

Dobrý den,
Vytáhnu staré téma :wink:
Není tu, prosím, někdo nejlépe z Plzně a okolí, kdo letos nastupuje na dálkové studium Technologie a řízení dopravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze