Studium online v AJ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
knopi
7.4.12 13:03

Aha, díky za info, já dělám anglistiku na FF. Tam je právě jeden z mg oborů i překladatelství tuším. Já ani tak nechci překládat, ale chci učit, což už dělám. Proč jsem se ptala - mně ta úroveň na FF přijde dost vysoká, PedF bude trošku jiná, tam je zaměření na to učitelství.

• Citovat
  • Upravit
1555
9.4.12 06:35

No tak trochu jine to bude, to urcite, jsou to dve ruzne skoly :-). Nicmene anglictina na PdF (aspon v oboru pro SS) se studuje normalne samostatne jako jazyk docela dost do hloubky myslim, plus jsou k tomu dalsi predmety o tom, jak ten jazyk ucit a treba i umet vysvetlit ruzne gramaticke jevy atd…
JIne je to urcite v oborech pro I. stupen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.4.12 17:47

Tak jsem se nakonec dopatrala. Na https://www.coursera.org/courses je nabidka kurzu zdarma od prednich americkych univerzit. Ja jsem si zatim zapsala Statistics one a Introduction to Finance {podle popisu je to spis ocenovani majetku]. Pokud by se chtel nekdo pridat, mohly bychom to pak diskutovat tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kitto
24.4.12 18:40
@Gregory píše:
Tak jsem se nakonec dopatrala. Na https://www.coursera.org/courses je nabidka kurzu zdarma od prednich americkych univerzit. Ja jsem si zatim zapsala Statistics one a Introduction to Finance {podle popisu je to spis ocenovani majetku]. Pokud by se chtel nekdo pridat, mohly bychom to pak diskutovat tady.

Zdarek,narazila jsem na Vasi diskusi vicemene nahodou a uz se zapisuju do kurzu:) Diky za info, ja zkusim Modern and Contemporary Americany Poetry. Ale discuss muzeme tak jako tak, verim:)

• Citovat
  • Upravit
19.6.12 14:49

Ahoj všichni, náhodou jsem taky narazila na tuhle diskuzi a odkaz tu na straně mě zaujal, takže už mám zapsáno Introduction to Finance :-)

@Gregory píše:
Tak jsem se nakonec dopatrala. Na https://www.coursera.org/courses je nabidka kurzu zdarma od prednich americkych univerzit. Ja jsem si zatim zapsala Statistics one a Introduction to Finance {podle popisu je to spis ocenovani majetku]. Pokud by se chtel nekdo pridat, mohly bychom to pak diskutovat tady.

@Gregory - ty už máš tenhle kurz za sebou? Ale nejspíš asi ne, trvá 10 týdnů, tak předpokládám, že se setkáme ve skupině od 23. července :-) Jsem na to zvědavá, zatím jsem si zapsala jen jeden kurz, uvidím, jak mě to chytne, a pak případně půjdu do dalších :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.6.12 16:55

@ivanadurackova Ja mam za sebou jeden pocitacovej kurz, ten byl docela fajn. Samozrejme bylo obcas tezky se k tomu dokopat, ale myslim, ze mi to alespon trochu dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
29.7.12 04:23

Tak co? Zacali jste nekdo to Introduction to Finance? Ja si prave poustim prvni prednasku a musim priznat, ze jsem zklamana, ze je to s takovym silnym prizvukem. Ale dam tomu sanci. Pokud nahodou nekdo uz delal ten test, tak by me zajimalo, jakym zpusobem je delany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze