Studium pedagogiky

360
10.11.12 13:05

Studium pedagogiky

Ahoj všem,

velmi silně přemýšlím o studiu pedagogiky a to pro první stupeň či MŠ. Jsem nyní na rodičovské a tak k tomu mám nějak blíže. Sama mám vystudovánu ekonomku, ale kdo dneska nemá, že? :D

Proto se na Vás obracím s prosbou, zda byste mi mohly napsat, jaké je studium a také dále praxe ve škole či MŠ. Abych si to příliš neidealizovala :D

Moc Vám děkuji za Vaše odpovědi.

Alien

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
10.11.12 13:12

No, co ti mám psát :think: já učím v MŠ (ted jsem na mateřský) a práce je to sice velmi náročná, ale když ji děláš ráda, tak moc krásná, mě to moc baví a práce je mým koníčkem.
S tím studiem je to horší, to už můj koníček není :mrgreen: mám pedagogickou SŠ a ted si dodělávám ještě VŠ a s malým dítětem je teda studium celkem náročný, aspon pro mě, ale dá se to zvládnout. Připrav se, ale na dost těláku (včetně plavání), výtvarky a hudebky, na některých školách se dělaj i talentovky.
Klidně se ptej, jestli máš ještě nějaký konkrétní dotazy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 14:48

Dobrý den, sice jsem teprve v prváku na gymnáziu, ale přemýšlela jsem o tom, že bych po vystudování chtěla pokračovat cestou k pedagogice. Jak vypadá studium, když bych chtěla být učitelkou na prvním stupni základní školy? Mohli byste mi naspat nějaké bližší informace? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze