Studium pedagogiky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium pedagogiky
Ahoj všem,
velmi silně přemýšlím o studiu pedagogiky a to pro první stupeň či MŠ. Jsem nyní na rodičovské a tak k tomu mám nějak blíže. Sama mám vystudovánu ekonomku, ale kdo dneska nemá, že? ![]()
Proto se na Vás obracím s prosbou, zda byste mi mohly napsat, jaké je studium a také dále praxe ve škole či MŠ. Abych si to příliš neidealizovala ![]()
Moc Vám děkuji za Vaše odpovědi.
Alien
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, co ti mám psát
já učím v MŠ (ted jsem na mateřský) a práce je to sice velmi náročná, ale když ji děláš ráda, tak moc krásná, mě to moc baví a práce je mým koníčkem.
S tím studiem je to horší, to už můj koníček není
mám pedagogickou SŠ a ted si dodělávám ještě VŠ a s malým dítětem je teda studium celkem náročný, aspon pro mě, ale dá se to zvládnout. Připrav se, ale na dost těláku (včetně plavání), výtvarky a hudebky, na některých školách se dělaj i talentovky.
Klidně se ptej, jestli máš ještě nějaký konkrétní dotazy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, sice jsem teprve v prváku na gymnáziu, ale přemýšlela jsem o tom, že bych po vystudování chtěla pokračovat cestou k pedagogice. Jak vypadá studium, když bych chtěla být učitelkou na prvním stupni základní školy? Mohli byste mi naspat nějaké bližší informace? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit