Studium učitelství estetické výchovy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Klaretta9 píše:
@09Veronika09 Děkuji, no já mám vystudovanou Bc. Historii, samostatný obor. A chtěla jsem nějaké učitelství, Nmgr. Jenže kombinované Nmgr. oboru kterych bych byla schopna, neni mnoho. Jsem AP a tady na škole bych se s takovým oborem uplatnila, popř. Bych mohla učit i ten dějepis. Takže prostě a jednoduše, chtěla bych učit, a vystudovat tento obor je zatím asi má jediná naděje. ☺️️
Počkej a to Tě vezmou na tenhle obor z bc. historie??? Máš to 100% zjištěné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pokud už na nějaké škole pracuješ jako AP a počítali by tam s Tebou na pozici učitelky, tak D + VV úplně v pohodě, záleží, jak je to velká škola, u nás se třeba i D dává jako doplňující předmět do úvazků, a to jsme velká škola, ale každé vedení je jiné. Mohli by Ti k tomu případně přihodit nějakou OV nebo VkZ nebo zkombinovat úvazek AP a učitelky. Vždycky je to o vedení, ale pokud už ve škole pracuješ, máš velkou výhodu. V podstatě Ti jde jen o ten papír, pak už můžeš učit de facto cokoliv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alici_ee udělují mi výjimku 🙂 garant oboru mi osobně psal, že prý historie není tak vzdálená 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alici_ee jinak jj, jde mi především o ten papír, je to sice blbý motiv, ale vážně bych ráda učila. A pokud je to jediná cesta, tak ji aspoň zkusím😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alici_ee taky právě chci studovat při práci…tak doufám, že to nějak půjde naskládat ty předměty, protože to také nemám nejblíže…díky moc za info, tak doufám, že se tam dostanu 😀 mám pajdak střední školu, tak nějaké základy ped-psy mám…tak snad to půjde 🙂 jinak právě na hudbení nástroje hrát umím, také ten dějepis ovládám, tak snad s místem problém nebude🙂 no uvidíme😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaretta9 píše:
@Alici_ee taky právě chci studovat při práci…tak doufám, že to nějak půjde naskládat ty předměty, protože to také nemám nejblíže…díky moc za info, tak doufám, že se tam dostanu 😀 mám pajdak střední školu, tak nějaké základy ped-psy mám…tak snad to půjde 🙂 jinak právě na hudbení nástroje hrát umím, také ten dějepis ovládám, tak snad s místem problém nebude🙂 no uvidíme😀
Já mám taky SŠ pedagogickou
, to je velká výhoda pro Tebe, budeš alespoň maličko víc obraze v těch ped. psych. předmětech a i v té oborové didaktice, než byly třeba holky z gymplu. A myslím, že by Tě to mohlo i bavit, bude Ti to díky SŠpg, alespoň nějak blízké. Jediná nevýhoda u toho kombinovaného studia je, že většina těch volitelných předmětů je roztahaných do celého týdne. Vůbec tam nikdo nemyslí na dálkaře a lidi, co nebydlí v Brně. Bylo pro mě hodně náročné to při práci nějak naskládat do jednoho dne 1× za 14 dní, protože Ty povinné předměty tam jsou čtvrtky, něco v pátky (ped, psy). A je málo volitelných, kde nechtějí docházku nebo které taky byly ve čtvrtek. Počítej s tím, že to nemusíš stihnout během 2 let, ale budeš muset prodlužovat. Záleží i jak často by byli ochotní Tě ze zaměstnání uvolňovat. Mně řekli, že 1× za 14 dní max.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit