Studium VSRR Jičín

Anonymní
31.10.15 18:12

Studium VSRR Jičín

Zdravim maminky :mavam: Studujete nekdo tento obor?
Chtěli bychom s manzelem začít příští rok zacit studovat Verejnou spravu a regionální rozvoj na CZU na pobočce v Jičíně. Radi bychom vedeli jak je to studium narocne a jakekoliv dalsi informace k tomu. Predem moc děkuji :kytka:
Jeste omluva za anonym - je to pro me dost soukrome tema. Chodí sem rodina a nechci aby to nekdo vedel. Chystam se jim to oznamit az budu mit pozvánku na promoci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.11.15 10:03

Fakt nikdo? Ze by me emimino poprve v životě zklamalo? 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.15 13:27

Ja bych chtela studovat od příštího roku, mam nejake info…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.15 21:27

Nejake co neni verejne dostupné? :) Mam nastudovane vsechno ze stranek mujicin ale zajimaly me ještě treba jiné postřehy. Kolegyne v praci to studovaly, ale prostě nechci aby to nekdo vedel, tak se jich nemuzu zeptat :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.16 18:33

Tak zkousim znovu… Není tu nekdo kdo timhle prošel? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.16 13:06

Poslední pokus… :D

• Citovat
  • Upravit
161
30.3.16 14:01

Já tam teda nestudovala, ale doporučila bych ti třeba projet facebook, určitě se najde nějaký absolvent/student, který poradí :)
já to jenom tak zkusmo napsala do vyhledávače a hned mi to vyhodilo 2 skupiny, ročník 2014 a 2015 ;)
 https://www.facebook.com/search/top/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.16 14:09

Děkuji za radu, to uz mam všechno projete :mrgreen: Jen se ni nechce psat neznamym lidem a otravovat je. Tady se pripadne ozve člověk sam od sebe, pokud ma zajem, a nemusim psat nikomu konkretnimu ;)

• Citovat
  • Upravit
161
30.3.16 14:20

No kdyby se ti tady nikdo neozval, tak bych to určitě zkusila. za ty léta studia jsem vždycky měla takovou zkušenost, že když jsem někomu (i naprosto cizímu) psala, tak se mi snažil pomoct, stejně jako já jsem vždy ráda podělila o informace/studijní materiály. myslím, že v otmhle dost funguje taková studentská solidarita :D navíc to jsou většinou mladí a těm to podle mého ani nijak otravný nepřijde. a jenom takovej maličkej poznatek na konec.. zájem tady máš přece ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze