Stupátko k X-Lander XA

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
354
29.12.12 17:54

Stupátko k X-Lander XA

Ahojky, chtěla bych se zeptat, kdo má kočárek X-Lander XA a máte k němu stupátko na druhé dítě.. Se kterým jste spokojené? a které hlavně nepřekáží.. Přijde mi že ta brzda dole tomu bude trochu překážet.. :think: Díky za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babypoint Corado stupátko?

Přidejte zkušenost s Babypoint Corado ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
29.12.12 17:58

K X landeru mám stupátko Babypoint Corado. Spokojená jsem, vejdou se tam i 2 děti. Brzda nepřekáží stupátku, jenom jde trochu hůř používat, musíš prostrčit nohu nad stupátkem, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
22.4.15 14:37

Ahoj. Chtela bych se zeptat ted aktualne, ktere stupatko nebo snad skate lze pouzit ke kocarku X-Lander XA? Jde to i ke korbe? Aby neprekazelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
22.4.15 14:56

Měla jsem lascal buggy board maxi. Protože mělo dvě kolečka, mohla jsem jít rovně a nekopala jsem do něj. Hlavně u něj bylo dobré, že je právě na široký rozchod zadních kol kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
22.4.15 15:02

Přesně, Buggy board maxi. Maximální spokojenost a navíc, když je sklopené, je úplně kolmo k zemi, tak vůbec nepřekáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
23.4.15 13:29

@Monysek8 @zuuzka a ma nejake nevyhody? da se dat i za hlubokou korbu? a jak se jezdilo starsimu ditku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
23.4.15 13:35

Nevýhody jsem nezaznamenala, dítě si jezdí krásně díky dlouhému madlu, které XA má, dospělák nezakopává.. Za korbičku jde samozřejmě taky a dítě se může držet za její okraj. Takže paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
23.4.15 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
23.4.15 13:50

@Monysek8 jeee koukam, ze tam mate i tasku, tak to je super :) a jde to nejak skopit kdyz maly nejede? moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
23.4.15 14:04

No jasně, že jde, právě krásně kolmo k zemi (musí se dát ten pásek na stranu madla!). U korbičky je to malinko našikmo, ale v chůzi vůbec nevadí. Tašku jsem dávala před to.
 http://img99.rajce.idnes.cz/…P1000913.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.5.16 07:53

Holky jde nějak sklopit, nebo naklopit i to stupátko Babypoint Corado, když na něm zrovna dítě nejede? Máme kočárek x-lander, tak zvažuju nad stupátkem Babypoint a Buggy board. Popř. které byste zvolily? Díky za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
12.5.16 21:31

My mame Lascal Buggy Board Maxi k XLanderu a super. CHce to trochu cvick naucit se s nim chodit a nezakopavat, ale stejne jako s novym kocarem napr. Zkousela jsem i jiny od kamaradky, nevim ted znacku, ale to bylo jeste horsi, byl jeste vlastne detsi nebo jak to napsat..S buggy boardem jsem nadmiru spokojena, da se sklopit jak potrebujete, rychle se sunda i nanda. Ja mam malyho, co furt slejza a nalejza, a kdyz tam nestoji tak to rachta, tak to zacvakavat klidne i desetkrat za pul hodiny :D a je to ok.. (nechci aby to vzbudilo mimi) a sklopit se da podle toho, jak moc omotate snuru kolem madla..ja to pak na xlanderu zachytim za ty ucdliky, podobne tem, jak se na to vesi taska. jsou na madle i z druhe strany, mam pocit, ze se na to pridelava napr drzak na piti..ale osobne myslim, ze sklopeni, kdyz dite nejede, by meli mit vsechny stupatka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.5.16 20:10

Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie