Štve mě kolegyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já bych tohle nevydržela. Máš dvě možnosti… buď si s ní stranou promluvíš a řekneš jí, co Tě mrzí, co Ti vadí… nebo jí to oplatíš stejnou mincí… nadřízená, nenadřízená…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, jak jsi tam dlouho. Ty slepici vejsplechty (tak co ti zase nejde) vubec neber na vědomí, nikdo normalni to nema rad a nevsima si toho, max. si pro sebe otoc oci v sloup „aaa, pani dulezita“. Navic jedno tajemstvi- chlapci nesnasej slepice
bud sama za sebe v pohode a uvidis, ze za tebou se potahnou prima lidi. Ne za ni ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele měla jsem sefovou co byla teda starší ne o moc. Taky měla podobný kydy, hlavně vždycky když přijel její nadřízený chovala se jako kdyby tam měla stádo nesvepravnych tupcu a bez ní by ta pobočka skončila. Většina lidí si toho prostě nevšimala, já taková teda fakt nejsem a mě to vadilo, zvlášť když jsem věděla, že odvádím dobrou práci a dle provizního systému jsem za to taky byla hodnocena. Jednou jsem to prostě nevydržela a na poradě ji to přede všemi řekla, ať tady z nás nedělá totální paka a uvědomí si, že vedení není stádo blbu a moc dobře vědí jak to tady funguje, taky to skutečně věděli. No moc velký kámošky jsme po tom nebyly, ale aspoň byl klid. Takže já být tebou, kdyby ke mě šla s dotazem co mi zase nejde, hned bych ji řekla, že mi jde vše, ale mám problém s nějakou její chybou, kterou udělala… Ale je to o nature a tom, zda jsi schopná nést následky v tom, že pak už kámošky nebudete ani když budete samy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníKadrnožková píše:
Nevim, jak jsi tam dlouho. Ty slepici vejsplechty (tak co ti zase nejde) vubec neber na vědomí, nikdo normalni to nema rad a nevsima si toho, max. si pro sebe otoc oci v sloup „aaa, pani dulezita“. Navic jedno tajemstvi- chlapci nesnasej slepicebud sama za sebe v pohode a uvidis, ze za tebou se potahnou prima lidi. Ne za ni
Chlapi milujou slepice. Do postele ideální. Žít se s nimi moc nedá, ovšem spousta pánů důležitých si je i bere, protože taková poslouchá a je ticho, protože ničemu nerozumí. I slepice mají své uplatnění. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj. Chodím do práce kde mám kolegyni, ona je vlastně má nadřízená. Je o 3 roky mladší, než já. Hned jsme si tykaly,pohoda.Ona začla dělat zástupkyni vedoucí. Dělá docela často boty. Něco zmrví, zapomene, udělá špatně atd. Když jsme spolu sami, je v pohodě, milá. I mezi ostatními je někdy v pohodě. Jenže někdy se prostě předvádí, vyzdvihuje před lidmi malicherné chyby.Nebo před chlapama je jak cukřík. Předvádí se stylem, že třeba s nima laškuje nebo jde ke mě když ji volám a schválně před nima řekne: Tak co ti zase nejde? Nesnáším tyhle její manýry. Zvlášt, když sama furt chybuje ve svých věcech. Prostě funkce zástupkyně ji vlezla na mozek no.Jak mám reagovat? držet se nebo ji setřít? jak?
Tyhle typy jsou příšerné do pracovního i kamarádského kolektivu. Na dotaz co ti zase nejde, bych před těma chlapama řekla: ále, opravuju, co jsi zmrvila a chci ti ukázat jak na to, abys to příště zvládla sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava píše:
Tyhle typy jsou příšerné do pracovního i kamarádského kolektivu. Na dotaz co ti zase nejde, bych před těma chlapama řekla: ále, opravuju, co jsi zmrvila a chci ti ukázat jak na to, abys to příště zvládla sama
- Citovat
- Upravit
@Uslava píše:
Chlapi milujou slepice. Do postele ideální. Žít se s nimi moc nedá, ovšem spousta pánů důležitých si je i bere, protože taková poslouchá a je ticho, protože ničemu nerozumí. I slepice mají své uplatnění.
Ano, znam. Nastesti hodne lidi v praci pracuje ![]()
- Citovat
- Upravit
Jako ta funkce jí dost mění. Když je tam naše vedoucí, tak ta kolegyně-nadřízená je docela v klidu.Ale jak je tam sama, tak se v té kanceláři i mimo ni chová jako blbka.
- Citovat
- Upravit
Paradox je že vedoucí před námi často říká, co jí tam zase pokazila, žeto musí po ní opravit. Vedoucí je o 2 roky starší než já. Nemá potřebu lidi shazovat, když má výtku, beru to, neřeší to před lidma, ona je profík a nechybuje.Ale prostě to má v hlavě srovnané a umí se chovat k podřízeným
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Chodím do práce kde mám kolegyni, ona je vlastně má nadřízená. Je o 3 roky mladší, než já. Hned jsme si tykaly,pohoda.Ona začla dělat zástupkyni vedoucí. Dělá docela často boty. Něco zmrví, zapomene, udělá špatně atd. Když jsme spolu sami, je v pohodě, milá. I mezi ostatními je někdy v pohodě. Jenže někdy se prostě předvádí, vyzdvihuje před lidmi malicherné chyby.Nebo před chlapama je jak cukřík. Předvádí se stylem, že třeba s nima laškuje nebo jde ke mě když ji volám a schválně před nima řekne: Tak co ti zase nejde? Nesnáším tyhle její manýry. Zvlášt, když sama furt chybuje ve svých věcech. Prostě funkce zástupkyně ji vlezla na mozek no.Jak mám reagovat? držet se nebo ji setřít? jak?